Готую цей святковий салат з маринованих огірків і курячої печінки протягом багатьох років майже на кожне свято, і у будні дні частенько. Досить простий і доступний, соковитий і ніжний. Гарний! Завжди йде на "ура" і зникає зі столу одним з перших.
Інгредієнти для салату з печінки
салат
- Печінка куряча - 250 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Морква - 1 шт
- Цибуля червона - 1 шт
- Огірок маринований - 3 шт
- Петрушка - 1/2 пуч.
- Сік лимонний - 2 ст. л.
соус
- Сметана - 3 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
- Часник - 1 зуб.
- Сіль
- Перець чорний