Салат з печінки

Чудовий салат з свинячої і телячої, гусячої і яловичої печінки, рецепт з моркви, з кукурудзи та грибів, з цибулі і печериць, яєць і квашеного огірка, з буряка і пупків, з шампіньйонів та яєць, для дітей, з курячою, свинячою і яловичою жареною печінкою, з корейської моркви і омлету, шарами без майонезу, з кукурудзою і омлетом, з грибами слоями і сухариками, з блінчиками і чорносливом, з часником і яйцем, теплий і гарячий диєтичний салат з курячої і тертої печінки з помідорами, з маринованих огірків з грибами, із відвареної печінки свинини і курки, кролика і мінтая, з солоними огірками без майонезу, печінка тріски з яблуками в корзиночках, з говяжої печінки і чорносливу, з сиру і яблук в тарталетках, з горошку та яєць. Рецепт салату "Королівський" і "Соняшник". Спробуйте дізнатися які є рецепти салатів з вареної печінки і як їх приготувати. Готуйте салати з печінки, це смачно!

Готую цей святковий салат з маринованих огірків і курячої печінки протягом багатьох років майже на кожне свято, і у будні дні частенько. Досить простий і доступний, соковитий і ніжний. Гарний! Завжди йде на "ура" і зникає зі столу одним з перших.

Інгредієнти

салат

  • Печінка куряча - 250 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Петрушка - 1/2 пуч.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

соус

  • Сметана - 3 ст. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний

Дуже смачний салат з печінкою тріски і овочів. Огірок додає салату свіжість. Солодкі помідори черрі - соковитість. Картопля і яйця - ситість. Аромат кропу так і манить з'їсти цей салат з яйцями і печінкою, заправлений домашнім майонезом.

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 300 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Картопля - 320 г
  • Огірок - 180 г
  • Помідори черрі - 150 г
  • Цибуля зелена - 30 г
  • Кріп - 20 г
  • Сіль за смаком
  • Майонез (домашній) - 3 ст. л.

Хочу запропонувати вашій увазі улюблений салат мого сина - салат з крабовими паличками і печінкою тріски. Хоча, в інтернеті багато рецептів салатів з печінкою тріски, але такого як у мене не знайшла. Назва з меню кафе "Ретро", в якому я його спробувала. Не дивлячись на те, що в цьому салаті з яблука присутній майонез, він виходить свіжим, легким, соковитим і дуже смачним!

Інгредієнти

  • Печінка тріски (1 банка) - 120 г
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Крабові палички (охолоджені; або крабове м'ясо) - 100 г
  • Яблуко (1 шт) - 100 г
  • Огірок (свіжий) - 100 г
  • Майонез - 100 мл

Пропоную приготувати простий і смачний салат з сиром і печінки тріски до будь-якого свята.

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Сир твердий (-80 г) - 70 г
  • Цибуля зелена - 1/2 Пуч.
  • Огірок солоний - 1 шт
  • Картопля (або 1,5 шт в залежності від розміру) - 2 шт
  • Майонез - 2 ст. л.

Ми любимо салати з печінки тріски. Перед святами я обов'язково купую баночку цього продукту. Перша декада березня,у мене - низка свят. Тут і 8 Березня, і дні народження чоловіка і сина. В цьому році мені треба було зібрати стіл і приготувати салати на день народження сина для великої чоловічій компанії. Тому на столі була достатня кількість закусок і салатів. Так вийшло, що в цей день я працювала. Прийшовши додому побачила, що мій вічно голодний синуля з'їв огірки і рис для салату. Абсолютно несподівано народилася ця закуска - салат в тарталетках з печінки тріски і кускуса із зеленню.

Час приготування: 15 хвилин

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Кус-кус - 1/2 скл.
  • Зелень (у мене укрроп) - 1 пуч.

Простий, з доступних продуктів, але дуже смачний салат з картоплею і печінкою тріски шарами. У рецепті було присутнє яблуко, але я його не додавав (я не люблю яблука в овочевих салатах). Настійно рекомендую всім.

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Картопля (відварена) - 2 .... 3 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сир твердий - 50 г
  • Майонез - 3 ст. л.

На сайті багато рецептів печінкових салатів, але такого рецепта салату з грибів і яловичої печінки я не знайшла. Пропоную вам, шановні, рецепт дуже смачного печінкового салату. Готуємо печінково-горіховий салат-торт з грибами...

Інгредієнти

Для печінкового тесту

  • Печінка яловича - 200 г
  • Молоко - 100 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Сода - 1/2 ч. л.

Для крему (прошарку)

  • Гливи - 160 г
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Горіхи волоські - 1/2 скл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Для прикрас

  • Печериці (мариновані печериці для прикраси)
  • Кріп (для прикраси)

Час приготування: 60 хвилин

Дуже смачний салат з моркви і вареної курячої печінки для всієї родини! З приємним часниковим смаком

Інгредієнти

  • Печінка куряча (можна використовувати і свинячу, і яловичу печінку) - 1 кг
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сметана - 5 ст. л.
  • Часник - 2-3 зуб.
  • Сіль
  • Майонез - 1-2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин (з урахуванням варіння печінки)

Хочете зробити рибний салат? Є кілька його варіацій: наприклад, з рисом або з цвітною капустою, з майонезом або йогуртом. Підкажу рецепт, як приготувати салат з печінкою тріски консервованої. Салат подають у великому блюді або на листках зелені. Він хороший до святкового столу або повсякденного. Цей салат з листя салату можна використовувати як рецепт салату на весілля. Якщо хочете ситний і поживний салат, тоді використовуйте відварений білий рис і майонез, а більш легку версію роблять з подрібненою цвітної капусти і з соусом на основі йогурту.

Інгредієнти

  • Цвітна капуста - 1-2 шт (якщо велика, тоді 1 шт або 2 поменше)
  • Яйця - 4 шт
  • Зелена цибуля - 3 шт
  • Печінки тріски консервована - 180 г
  • Листя салату - 12 шт
  • Кріп - 3 шт
  • Йогурт - 0,5 ст.
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 12

Час приготування: 30 хв

Пропоную вам рецепт салату з печінки зі старих кулінарних книг. У ньому мінімум інгредієнтів, але салат виходить смачним і ситним! Рецепт, я трохи змінила, додавши замість майонезу сметану. Салат ще і універсальний.

Інгредієнти

  • Печінка яловича - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Огірок маринований - 100 г
  • Майонез (у мене сметана 20%) - 2 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Ваші домочадці не уявляють новорічний стіл без Олів'є, а вам він вже набрид? Тоді приготуйте салат з печінки яловичої "Башкортостан". Він нагадує салат Олів'є, але при цьому грає новими барвами.

Інгредієнти

  • Яловичина (відварна) - 100 г
  • Печінка яловича (відварна) - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Огірок маринований - 100 г
  • Яблуко - 75 г
  • Картопля - 1 шт
  • Горошок зелений - 2 ст. л.
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець чорний мелений)