Салат під лимонно-гірчичною заправкою

Дуже ситний салат з олією і доступними інгредієнтами. Саме цей салат з морепродуктів можна приготувати, коли гості вже на порозі.

Інгредієнти

  • Морепродукти - 500 г
  • Соєвий соус - 30 мл
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Селера черешкова - 1 шт
  • Редис - 3 шт
  • Лимон - 0.5 шт
  • Орегано - 1 ст. л.
  • Паприка солодка - 1 ст. л.
  • Базилік - 1 ст. л.
  • Часник - 3 зуб.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​5 ст. л.
  • Олія - ​​10 мл
Коктейль з морепродуктів висипаємо в миску - розморожуємо і зливаємо рідину. Заливаємо їх крутим окропом і залишаємо на кілька хвилин. Відкидаємо на друшляк і даємо стекти рідини.
В цей час на сковороді розігріваємо соєвий соус і олію з 3 зубчиками порізаного часнику. Додаємо спеції. На 3 хвилини висипаємо морський коктейль, додаємо сіль. Вогонь виключаємо, зливаємо соус.
Підготуємо продукти для салату.
Яйця, селеру, огірок, редис нарізати кубиками.
Готуємо заправку для салату: видавлюємо сік лимона і додаємо оливкову олію, гірчицю і мед. Збиваємо віночком. У салатник викладаємо перемішані овочі, морепродукти і поливаємо заправкою. Прикрашаємо зеленню. Салат готовий.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі