Два роки тому на Різдво ми з родиною обідали в ресторані "Небесний замок". Я в той час "сиділа" на дієті і замовила собі цей салат з апельсином. Мої чоловіки скептично ображали мене. Це дуже смачно! Пропоную вам рецепт салату з морепродуктів таким, як його побачила я.
Інгредієнти
- Коктейль морський - 400 г
- Джем (апельсиновий) - 2 ст. л.
- Апельсин - 1 шт
- Олія - 3 ст. л.
- Паприка солодка - 1 ч. л.
- Фісташки (подрібнені) - 1 ч. л.
- Часник - 1 зуб.
- Імбир (тертий корінь) - 1 ч. л.
- Оцет (винний) - 1 ч. л.
- Соус (чилі) - 1 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Листя салату / Салат (листовий) - 2 шт
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2