Цей салат з квасолі сповнений різноманітних смаків - в ньому поєднані морепродукти, овочі і квасоля. Він дуже ситний, тому його можна подавати як основну страву. На підготовку буде потрібно якийсь час, тому що вам доведеться почистити і приготувати все морепродукти. Крім того, якщо ви самі готуєте боби, а не купуєте вже готові, їх треба замочити і залишити на ніч, а потім варити приблизно годину до м'якості. Але цей салат коштує вашого часу і зусиль, тому що ви отримуєте чудову, смачну, корисну і дієтичну страву.
Інгредієнти
- Квасоля (біла, готова) - 400 г
- Лосось (свіжий, філе) - 500 г
- Креветки (готові) - 300 г
- Мідії (свіжі) - 1 кг
- Помідор - 4 шт
- Перець солодкий - 1 шт
- Цибуля біла - 1 шт
- Шніт-цибуля (кілька пір'я або замінити на кілька гілочок кропу) - 1 пуч.
- Листя салату / Салат (Айсберг) - 1/2 шт
- Лимон - 1/2 шт
- Гірчиця (зерниста) - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 70 мл
- Сіль - 1/2 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 1/4 ч. л.
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 4