Салат з курячого філе і грибів, легкий, весняний, барвистий.
Інгредієнти
- Гриби - 300 г
- Філе куряче - 200 г
- Морква - 1 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Огірок - 1 шт
- Редис - 5 шт
- Майонез - 2 ст. л.
- Сметана - 2 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
- Олія - 3 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Моркву почистити і натерти на тертці. Також натерти часник. Скласти в одну миску і полити соєвим соусом.
Гриби будь-які помити, нарізати соломкою, посолити, поперчити, обсмажити на олії.
Куряче філе нарізати соломкою, посолити, поперчити, обсмажити на сильному вогні на олії.
У салатник викласти гриби, курку, маринувану моркву.
Перець, огірок, редис вимити, нарізати соломкою і додати до грибів і курки.
Салат з грибів і курки посолити і поперчити, покласти майонез і сметану. Перемішати. Залишити настоятися на одну годину. Смачного!
Коментувати