Салат "Весняні барви"

Салат з курячого філе і грибів, легкий, весняний, барвистий.

Інгредієнти

  • Гриби - 300 г
  • Філе куряче - 200 г
  • Морква - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Редис - 5 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Моркву почистити і натерти на тертці. Також натерти часник. Скласти в одну миску і полити соєвим соусом.
Гриби будь-які помити, нарізати соломкою, посолити, поперчити, обсмажити на олії.
Куряче філе нарізати соломкою, посолити, поперчити, обсмажити на сильному вогні на олії.
У салатник викласти гриби, курку, маринувану моркву.
Перець, огірок, редис вимити, нарізати соломкою і додати до грибів і курки.
Салат з грибів і курки посолити і поперчити, покласти майонез і сметану. Перемішати. Залишити настоятися на одну годину. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі