Смачний, соковитий і ароматний салат - легкий, дзвінкий, весняний! Він підкорює своєю простотою, в той же час, в ньому є нотка благородної вишуканості і тонкої пікантності. Салат з перцю і консервованої квасолі, пригощайтеся.
Інгредієнти
- Перець болгарський - 1 шт
- Груша - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Квасоля консервована - 1 бан.
- Часник - 1 зуб.
- Яйце куряче - 3 шт
- Кріп - 1 гілочка
- Гірчиця ( "З медом") - 1/2 ч. л.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
- Перець чорний - 1 пуч.
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Цибулю почистити і дрібно порізати. Перець болгарський нарізати соломкою. Груші помити і очистити від шкірки
Груші порізати невеликими кубиками, додати видавлений часник, щіпку чорного перцю, готову гірчицю і скропити соком лимона. Добре перемішати і залишити на 15 хвилин в сторону. Я додала готову гірчицю. Якщо у вас немає гірчиці, то можна покласти 1/2 ч. л меду.
В окремій чаші з'єднати консервовану квасолю, мариновані груші, цибулю, болгарський перець і відварені яйця, порізані кубиками.
Додати майонез, посолити за смаком і перемішати. Салат вийшов соковитий, свіжий і дуже смачний!
Салат викласти на блюдо, посипати дрібно нарізаним зеленим кропом.
Особливо молодша дочка була в захваті. Потім весь вечір охала - об'їлася. Пригощайтеся, але не переїдайте. Смачного!
Коментувати