Салат "Вокал"

Смачний, соковитий і ароматний салат - легкий, дзвінкий, весняний! Він підкорює своєю простотою, в той же час, в ньому є нотка благородної вишуканості і тонкої пікантності. Салат з перцю і консервованої квасолі, пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 1 шт
  • Груша - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Часник - 1 зуб.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Кріп - 1 гілочка
  • Гірчиця ( "З медом") - 1/2 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Перець чорний - 1 пуч.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Цибулю почистити і дрібно порізати. Перець болгарський нарізати соломкою. Груші помити і очистити від шкірки
Груші порізати невеликими кубиками, додати видавлений часник, щіпку чорного перцю, готову гірчицю і скропити соком лимона. Добре перемішати і залишити на 15 хвилин в сторону. Я додала готову гірчицю. Якщо у вас немає гірчиці, то можна покласти 1/2 ч. л меду.
В окремій чаші з'єднати консервовану квасолю, мариновані груші, цибулю, болгарський перець і відварені яйця, порізані кубиками.
Додати майонез, посолити за смаком і перемішати. Салат вийшов соковитий, свіжий і дуже смачний!
Салат викласти на блюдо, посипати дрібно нарізаним зеленим кропом.
Особливо молодша дочка була в захваті. Потім весь вечір охала - об'їлася. Пригощайтеся, але не переїдайте. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі