Свіжість м'яти, соковитість яблука, ніжність брокколі і прянощі соусу. Дуже вдале поєднання. Можна готувати як закуску або як основне блюдо на вечерю під час посту. Салат з помідорів - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Брокколі - 200 г
- Маринад - 3 ст. л.
- Помідори черрі - 10 шт
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Перець чорний - за смаком
- Горіхи волоські - 5 шт
- Горіхи кедрові - 10 г
- Яблуко - 1 шт
- М'ята - 30 г
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Брокколі трохи обсмажити на олії з волоськими горіхами. Додати соус і прогріти до карамелізації хвилин 5.
Додати м'яту і помідори черрі. Все прогріти під кришкою хвилин 10.
При подачі збризнути маринад, посипати кедровими горішками і викласти гарячий салат на пластинки яблука. Смачного!
Коментувати