Теплий м'ятний з брокколі і яблука

Свіжість м'яти, соковитість яблука, ніжність брокколі і прянощі соусу. Дуже вдале поєднання. Можна готувати як закуску або як основне блюдо на вечерю під час посту. Салат з помідорів - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Брокколі - 200 г
  • Маринад - 3 ст. л.
  • Помідори черрі - 10 шт
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Горіхи волоські - 5 шт
  • Горіхи кедрові - 10 г
  • Яблуко - 1 шт
  • М'ята - 30 г

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Брокколі трохи обсмажити на олії з волоськими горіхами. Додати соус і прогріти до карамелізації хвилин 5.
Додати м'яту і помідори черрі. Все прогріти під кришкою хвилин 10.
При подачі збризнути маринад, посипати кедровими горішками і викласти гарячий салат на пластинки яблука. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі