Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. Салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль і корисний салат без майонезу на столі! Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається сіль. Салат трохи настоюється, щоб помідори дали сік, і подається до столу. Інгредієнти все прості і дуже корисні: помідори, перець чилі, червона цибуля і кінза. Цей простий і дешевий салат подається до жирних м'ясних страв (до плову, шашлику), щоб трохи "розбавити" жирність основного блюда. Цікаві рецепти салатів - смачно, просто і дуже корисно!
Інгредієнти
- Помідори - 3 шт
- Перець чилі - 1 шт
- Цибуля червона - 1 шт
- Кінза - 1/2 пуч.
- Сіль - 1 щіпка
Кількість порцій: 2