Салат з помідорів

Дієтичний і літній, добрий салат з помідорів, із зелених і червоних, жовтих і бурих, свіжих і вялених, з сушених і домашніх помідорів і огірків, з крабових паличок і пекінської капусти, з баклажанів і перцю, з домашнього сиру і авокадо, з моцарелли і бринзи, з брокколі, сирка і руколи, з помідора і перепелиних яєць, рецепт з мівіни та печериць, з крабів та огірків. Салат з помідорів, кабачків і пекінки, з цвітної капусти і квасолі, з грибів печериць без оцту, по корейськи, гострий на зиму, з моркви та квасолі, майонезу та перцю, з руколи, риби та цибулі. Салати з помідорами, з вяленими і сушеними помідорами чері і руколою, з кукурудзою і крабовими паличками, з бринзою і моцарелою, з сметаною і перцем, дольками і шарами, з часником і сиром фета, з цибулею і майонезом, з грибами і курячою грудкою, з перцю і куркою, з медом, консервування на закрутку, з рисом і сухариками, з шинкою і тунцем. Як зробити, закрити консервований салат Ніжинський з огірків та помідорів чері. Рецепт салату огірки, зелені помідори з базиліком і акварель, цибуля і перець, квасоля з помідорами, сир, консервація на зиму.

Настала осінь і на прилавках знову з'явилися «зимові» помідори: товстошкірі, тверді та позбавлені смаку. Приготуємо легку закуску-салат із зимових помідорів. Осінні салати - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Помідор (3-4 шт) - 400 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Орегано - 2 ч. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Оцет (9%) - 1 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1 \ 4 ч. л.

Цей овочевий салат з помідорів і огірків особливий. Простий, як 5 копійок, але стіл відразу стає святковим. Особливу увагу звертаю на те, що сервірувати його необхідно саме таким чином, щоб він був домінантою на столі. Цей салат з огірків і помідорів сезонний, овочі і, особливо, зелень повинна бути грунтовою, смачною та ароматною.

Інгредієнти

  • Помідор - 200 г
  • Огірок - 200 г
  • Зелень (за смаком, у мене обов'язково кріп, петрушка, кінза) - 1 пуч.
  • Часник (за смаком)
  • Сіль (краще морська, дрібна)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Перець червоний пекучий (за смаком)
  • Сир сирний (россольний, оптимально - вірменський чанах, можна, при відсутності замінити адигейським або імеретинським, в крайньому випадку осетинським) - 200 г
  • Мацоні (на жаль немає в переліку вірменського мацуна який і треба використовувати, на худий кінець густий йогурт, ну якщо вже зовсім немає можливості знайти в продажу мацун або мацоні) - 200 мл

Час приготування: 15 хвилин

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. Салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль і корисний салат без майонезу на столі! Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається сіль. Салат трохи настоюється, щоб помідори дали сік, і подається до столу. Інгредієнти все прості і дуже корисні: помідори, перець чилі, червона цибуля і кінза. Цей простий і дешевий салат подається до жирних м'ясних страв (до плову, шашлику), щоб трохи "розбавити" жирність основного блюда. Цікаві рецепти салатів - смачно, просто і дуже корисно!

Інгредієнти

  • Помідори - 3 шт
  • Перець чилі - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Кінза - 1/2 пуч.
  • Сіль - 1 щіпка

Кількість порцій: 2

Корисні, вітамінні і дуже прості в приготуванні смачні салати з помідорів і цибулі. Рекомендую вам рецепт страви киргизької кухні, як приготувати салат «Шакарап», який робиться тільки з помідорів і зелені. Для цього дієтичного салату потрібні: томати, цибуля, гілочки базиліка. Салат робиться за пару хвилин, тому його можна швиденько приготувати до вечері або на обід. Він відмінно підходить до м'ясних або рибних страв, а також його можна їсти самостійно (особливо тим, хто дотримується дієти або здорового харчування).

Інгредієнти

  • Помідори - 200 г
  • Цибулина - 1 шт
  • Базилік - 3 шт
  • Сіль, мелений перець - за смаком

Кількість порцій: 1

Час приготування: 10 хв

Для любителів помідорів і сиру, пропоную простий, ніжний, соковитий, свіжий салат з помідорів і сиру. Якщо хочете, можна додати часник. Я впевнена, цей смачний розкішний святковий салат вам сподобається.

Інгредієнти

  • Сир (зернений) - 70 г
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля червона - 1/4 шт
  • Петрушка - 4 гілочки
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Оливкова олія (або рослинна) - 2 ст. л.
  • Цукор (або мед за смаком) - 1/4 ч. л.
  • Оцет (для цибулі, у мене винний) - 1/2 ч. л.
  • Цибуля зелена (резанец-шніт-цибуля)

Салат «Капрезе» з помідорами чері. Фуршетний варіант подачі класичного італійського салату з моцарелою і помідорів.

Інгредієнти

  • Помідори черрі - 400 г
  • Моцарелла - 125 г
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Бальзамик - 1 ч. л.
  • Сіль (велика сіль) - 1 ч. л.
  • Базилік - 1 пуч.

Час приготування: 15 хвилин

Не знаю на скільки рецепт грузинський, але то що познайомилася я з салатом в Грузії це точно. І там він користується великою популярністю. Дуже зручно брати цей салат з гранатом і свіжих помідорів з собою на природу в банку. Дуже добре поєднується з м'ясом і шашликом. Назва моя. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Гранат - 0,5 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля червона - 0,5 шт
  • Перець болгарський - 0,5 шт
  • Кінза - 0,5 пуч.
  • Олія
  • Спеції (за смаком: сіль, перець)
  • Сік лимонний - 1 ст. л.

Цей салат з моркви і помідорів (ікру) мене навчила робити моя мама. Він дуже смачний, багатий залізом і вітамінами. Всім рекомендую спробувати. Ось так дивлюся на фото і, здається, все мої салати однакові на вигляд. А ось на смак дуже навіть різні.

Інгредієнти

  • Помідор (зелений 3 кг, червоний 0.35 кг) - 3.35 кг
  • Морква - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 1 кг
  • Часник - 10 зуб.
  • Олія - ​​0.5 л
  • Сіль - 3 ст. л.
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Оцтова есенція - 3 ст. л.

Час приготування: 180 хвилин

Мій чоловік в їжі мудрий. І догодити йому з салатом не легко. Але якось в одному кулінарному журналі (вже не пам'ятаю назви) знайшла цей рецепт салату з сиром і трохи його змінила - підігнала, так би мовити, під смак чоловіка. І, о диво! Цей салат з крабовими паличками і сиром, з помідорами і маслинами чоловік схвалив. І тепер жодне застілля не обходиться без цього салату.

Інгредієнти

  • Сир напівтвердий - 100 г
  • Крабові палички - 10 шт
  • Помідор (свіжі) - 3 шт
  • Маслини (без кісточок)
  • Майонез (густий) - 3 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Смачно, ситно, соковито, незвично.

Інгредієнти

  • Помідор (величезний, м'ясистий.) - 1 шт
  • Цибуля біла (або червона) - 1 \ 2 шт
  • Хліб (Бородинський) - 1 ... 2 скибки.
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (свіжозмелений) - на смак
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Олія (нерафінована) - 3 ст. л.
  • Кріп - 3 ... 5 шт

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 3

Цікавий салат із зелених помідорів і карамелізованої цибулі. Нагадує чатні, оскільки більше солодкий, ніж звичайний салат. Ці салати з помідорів можна робити і на зиму. Заходьте спробувати)

Інгредієнти для салату з помідорів

  1. Помідори (зелені) - 1 кг
  2. Цибуля ріпчаста - 350 г
  3. Перець чилі - 1 шт
  4. Часник - 4 зуб.
  5. Оцет (яблучний) - 50 мл
  6. Цукор (або за смаком) - 2 ст. л.
  7. Сіль за смаком
  8. Перець чорний - за смаком
  9. Олія (для смаження) - 4 ст. л.
  10. Петрушка - 0.5 пуч.

Час приготування: 30 хвилин