Салат «Капрезе» з помідорами чері. Фуршетний варіант подачі класичного італійського салату з моцарелою і помідорів.
Інгредієнти
- Помідори черрі - 400 г
- Моцарелла - 125 г
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Бальзамик - 1 ч. л.
- Сіль (велика сіль) - 1 ч. л.
- Базилік - 1 пуч.
Час приготування: 15 хвилин
Кульки моцарели розрізати навпіл, занурити в оливкову олію. З помідорів чері видалити середину. У кожну помідор покласти пару кристалів крупної солі, крапельку бальзамічного оцту, шматочок моцарели. Зверху покласти листочок базиліка. Красива, корисна і смачна закуска готова, насолоджуємося!
Коментувати