Італійський салат Капрезе

Салат «Капрезе» з помідорами чері. Фуршетний варіант подачі класичного італійського салату з моцарелою і помідорів.

Інгредієнти

  • Помідори черрі - 400 г
  • Моцарелла - 125 г
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Бальзамик - 1 ч. л.
  • Сіль (велика сіль) - 1 ч. л.
  • Базилік - 1 пуч.

Час приготування: 15 хвилин

Кульки моцарели розрізати навпіл, занурити в оливкову олію. З помідорів чері видалити середину. У кожну помідор покласти пару кристалів крупної солі, крапельку бальзамічного оцту, шматочок моцарели. Зверху покласти листочок базиліка. Красива, корисна і смачна закуска готова, насолоджуємося!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі