Салат "Шакарап"

Корисні, вітамінні і дуже прості в приготуванні смачні салати з помідорів і цибулі. Рекомендую вам рецепт страви киргизької кухні, як приготувати салат «Шакарап», який робиться тільки з помідорів і зелені. Для цього дієтичного салату потрібні: томати, цибуля, гілочки базиліка. Салат робиться за пару хвилин, тому його можна швиденько приготувати до вечері або на обід. Він відмінно підходить до м'ясних або рибних страв, а також його можна їсти самостійно (особливо тим, хто дотримується дієти або здорового харчування).

Інгредієнти

  • Помідори - 200 г
  • Цибулина - 1 шт
  • Базилік - 3 шт
  • Сіль, мелений перець - за смаком

Кількість порцій: 1

Час приготування: 10 хв

Вимийте томати, розріжте їх навпіл і видаліть хвостики. Розріжте кожну половинку ще на 2 частини, а потім накришить тонкими скибочками.
Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте її тонкими півкільцями. Наріжте дрібно листочки базиліка.
Змішайте цибулину з базиліком, посоліть і поперчіть за смаком.
З'єднайте вміст двох мисочок і перемішайте. Відправте салат з помідорів і цибулі на кілька хвилин в холодильник, щоб помідори пустили сік. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі