Капустяний салат з кукурудзою і сухариками

Літній свіженький салат з сухариків, капусти і овочів. Сухарики домашнього приготування і зметана заправка відмінно доповнюють цей салат.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 1,5 скл.
  • Помідор - 1 шт
  • Кукурудза - 3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Соєвий соус - 0,5 ч. л.
  • Кріп - 1 ст. л.
  • Хліб (темний) - 1 скибками.
  • Батон - 1 скибками.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Перець чорний (за смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 6

Консервовану кукурудзу висипаємо в миску для салату.
Капусту дрібно нашаткувати. Помідор очистити і нарізати кубиками. Висипаємо все в миску для салату.
Додаємо подрібнений часник.
Додаємо подрібнений кріп. Додаємо соєвий соус і перемішуємо.
Скибочки хліба і батона порізати кубиками. Викладаємо на суху розігріту сковороду і сушимо на повільному вогні.
Готові сухарики остудити і додати в салат. Перемішати.
Поверх салату наливаємо сметану і за смаком посипаємо чорним меленим перцем. Салат готовий до вживання! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі