Смачний і вітамінний салат з білокачанної капусти з олією і перцем готується з додаванням яблука і заправляється рослинним маслом. Зелень вводиться за смаком (найкраще підійде зелена цибуля). Я дуже люблю готувати вітамінні салати, особливо в холодну пору, коли організму вітаміни особливо потрібні. Пісний салат з болгарського перцю і свіжої капусти і з додаванням яблука - це відмінний варіант перекусу навіть увечері. Заправляється салат олією і готується всього 20 хвилин.
Інгредієнти
- Капуста - 300 г
- Болгарський перець - 1 шт
- Яблуко - 1 шт
- Зелень - за смаком
- Рослинна олія - за смаком
- Морква - за смаком
- Цукор - 1 пучок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Вітамінний салат - це не тільки корисний перекус, але і основна страва для тих, хто стежить за фігурою або дотримується посту. Поєднання представлених інгредієнтів дуже вдале, а яблуко привносить особливий смак.
Капусту потрібно нашаткувати, пом'яти руками і викласти в миску. Додайте щіпку цукру, знову помните її і перемішайте, залишивши так на деякий час.
Моркву потрібно натерти на середню терку, після чого відправте її до капусти і перемішайте.
Яблуко додасть особливий смак і необхідну кислоту (замість оцту). Натріть його також на середню терку і додайте до решти інгредієнтів. Посоліть за смаком.
Фінальний етап - додавання болгарського перцю. Наріжте його кубиками і додайте в салат. Візьміть червоний перець, щоб він зіграв на контрасті (смак салату від кольору перцю не зміниться).
Нарізаємо зелену цибулю і відправляємо в салат. Заправляємо рослинною олією і все ретельно перемішуємо.
Всього 20 хвилин і наш салат з білокачанної капусти з олією готовий. Смачного!
Коментувати