Рецепт салату зі свіжої капусти

Смачний і вітамінний салат з білокачанної капусти з олією і перцем готується з додаванням яблука і заправляється рослинним маслом. Зелень вводиться за смаком (найкраще підійде зелена цибуля). Я дуже люблю готувати вітамінні салати, особливо в холодну пору, коли організму вітаміни особливо потрібні. Пісний салат з болгарського перцю і свіжої капусти і з додаванням яблука - це відмінний варіант перекусу навіть увечері. Заправляється салат олією і готується всього 20 хвилин.

Інгредієнти

  • Капуста - 300 г
  • Болгарський перець - 1 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Зелень - за смаком
  • Рослинна олія - ​​за смаком
  • Морква - за смаком
  • Цукор - 1 пучок

Кількість порцій: 3-4

Час приготування: 30 хв.

Вітамінний салат - це не тільки корисний перекус, але і основна страва для тих, хто стежить за фігурою або дотримується посту. Поєднання представлених інгредієнтів дуже вдале, а яблуко привносить особливий смак.
Капусту потрібно нашаткувати, пом'яти руками і викласти в миску. Додайте щіпку цукру, знову помните її і перемішайте, залишивши так на деякий час.
Моркву потрібно натерти на середню терку, після чого відправте її до капусти і перемішайте.
Яблуко додасть особливий смак і необхідну кислоту (замість оцту). Натріть його також на середню терку і додайте до решти інгредієнтів. Посоліть за смаком.
Фінальний етап - додавання болгарського перцю. Наріжте його кубиками і додайте в салат. Візьміть червоний перець, щоб він зіграв на контрасті (смак салату від кольору перцю не зміниться).
Нарізаємо зелену цибулю і відправляємо в салат. Заправляємо рослинною олією і все ретельно перемішуємо.
Всього 20 хвилин і наш салат з білокачанної капусти з олією готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі