Цей салат без мяса з капусти і моркви з нашого дитинства. Багатьма він призабутий, але я люблю його за простоту, свіжість і можливість додавати в нього щоразу нові інгредієнти і отримувати різноманітність смаку на його основі. Втім, нічого нового, просто улюблений недорогий салат, угощайтесь.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa - 500 г
- Морква - 1 шт
- Цукор - 0,5 ст. л.
- Оцет - 1 ст. л.
- Олія - 2 ст. л.
- Журавлина (клюква сушена) - 2 ст. л.
- Насіння соняшнику - 2 ст. л.
- Сіль (на ваш смак) - 1 пучок
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Підготуємо наші продукти. Капусту нашаткувати, посолити за смаком і перетерти руками, щоб капуста стала м'якою.
покласти в салатник, покласти цукор, полити оцтом.
Додати натерту моркву, сушену журавлину, насіння. На цьому етапі можна гратися. Я люблю додати замість оцту сік лимона, іноді я додаю апельсиновий сік, в пропорціях, звичайно. Іноді можна додати промиті родзинки і немає межі для імпровізації.
Все добре перемішати і заправити олією. Усе. Корисний, смачний і простий салат з капусти і моркви готовий. А головне, що можна з'їсти скільки завгодно і коли завгодно!
Коментувати