Салат краси наших матусь

Цей салат без мяса з капусти і моркви з нашого дитинства. Багатьма він призабутий, але я люблю його за простоту, свіжість і можливість додавати в нього щоразу нові інгредієнти і отримувати різноманітність смаку на його основі. Втім, нічого нового, просто улюблений недорогий салат, угощайтесь.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 500 г
  • Морква - 1 шт
  • Цукор - 0,5 ст. л.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Журавлина (клюква сушена) - 2 ст. л.
  • Насіння соняшнику - 2 ст. л.
  • Сіль (на ваш смак) - 1 пучок

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Підготуємо наші продукти. Капусту нашаткувати, посолити за смаком і перетерти руками, щоб капуста стала м'якою.
покласти в салатник, покласти цукор, полити оцтом.
Додати натерту моркву, сушену журавлину, насіння. На цьому етапі можна гратися. Я люблю додати замість оцту сік лимона, іноді я додаю апельсиновий сік, в пропорціях, звичайно. Іноді можна додати промиті родзинки і немає межі для імпровізації.
Все добре перемішати і заправити олією. Усе. Корисний, смачний і простий салат з капусти і моркви готовий. А головне, що можна з'їсти скільки завгодно і коли завгодно!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі