Овочевий гарячий салат-гарнір

Настала весна, замість сонця і відлиги на вулиці сніг і холод. А хочеться тепла, вітамінів і сонячного настрою. Ми перейшли на овочі. І вам пропоную спробувати цей гарнір - рагу. Надзвичайно свіжий, легкий і по-справжньому весняний салат без майонезу! Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Цибуля червона - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Баклажан - 1 шт
  • Помідор - 5 шт
  • Мед - 2 ст. л.
  • Імбир (маринований імбир) - 1 ст. л.
  • Лайм (сік) - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Насіння соняшнику - 2 ст. л.
  • Насіння льону (якщо є) - 1 ст. л.
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Кінза - 0,5 пуч.
  • Горіхи кедрові (за бажанням) - 2 ст. л.

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 4

На відміну від звичайного салату, теплий салат готується трохи довше. Наріжте баклажан кубиком, посоліть і злегка обсмажте на оливковій олії.
Додайте перець (нарізати можна соломкою або кубиком побільше).
Цибуля...
Червона цибуля.
Наріжте часник.
Перемішайте і додайте свіжі томати. У мене середнього розміру. Кисло-солодкі.
А тепер секретний інгредієнт. Змішайте мед, сік лайма, маринад від імбиру і трохи оливкового масла. Влийте все в овочі.
Тушкуйте практично до готовності.
Наріжте маринований імбир і кінзу і додайте в овочі.
Готуйте ще пару хвилин. Усе! Залишилося підсмажити насіння і прикрасити наш салат.
Я підсмажую насіння, насіння льону і кедрові горішки. Кожен прикрасить свою порцію по-своєму!
От і все! Час пробувати і насолоджуватися! Готуйте овочеві салати без майонезу.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі