Настала весна, замість сонця і відлиги на вулиці сніг і холод. А хочеться тепла, вітамінів і сонячного настрою. Ми перейшли на овочі. І вам пропоную спробувати цей гарнір - рагу. Надзвичайно свіжий, легкий і по-справжньому весняний салат без майонезу! Пригощайтеся.
Інгредієнти
- Цибуля червона - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Баклажан - 1 шт
- Помідор - 5 шт
- Мед - 2 ст. л.
- Імбир (маринований імбир) - 1 ст. л.
- Лайм (сік) - 2 ст. л.
- Сіль
- Насіння соняшнику - 2 ст. л.
- Насіння льону (якщо є) - 1 ст. л.
- Перець болгарський - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Кінза - 0,5 пуч.
- Горіхи кедрові (за бажанням) - 2 ст. л.
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 4
На відміну від звичайного салату, теплий салат готується трохи довше. Наріжте баклажан кубиком, посоліть і злегка обсмажте на оливковій олії.
Додайте перець (нарізати можна соломкою або кубиком побільше).
Цибуля...
Червона цибуля.
Наріжте часник.
Перемішайте і додайте свіжі томати. У мене середнього розміру. Кисло-солодкі.
А тепер секретний інгредієнт. Змішайте мед, сік лайма, маринад від імбиру і трохи оливкового масла. Влийте все в овочі.
Тушкуйте практично до готовності.
Наріжте маринований імбир і кінзу і додайте в овочі.
Готуйте ще пару хвилин. Усе! Залишилося підсмажити насіння і прикрасити наш салат.
Я підсмажую насіння, насіння льону і кедрові горішки. Кожен прикрасить свою порцію по-своєму!
От і все! Час пробувати і насолоджуватися! Готуйте овочеві салати без майонезу.
Смачного!
Коментувати