Дуже пікантний, соковитий і при цьому ситний салат з бринзою без майонезу зі смаком манго і м'яти. Багато овочів і прянощів. Чудо салатик вийшов! Спробуйте цей рецепт салату, він смачний!
Інгредієнти
Салат
- Листя салату / Салат - 1 пуч.
- Кінза - 0,5 пуч.
- Перець болгарський (великий) - 1 шт
- Перець чилі (якщо великий - 1/2) - 1 шт
- Манго - 1 шт
- Огірок (середніх розмірів) - 1 шт
- Імбир (розміром з волоський горіх) - 1 шт
- Бринза - 100 г
Соус
- Гірчиця (середньо-гостра) - 2 ч. л.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
- Базилік (сухий) - 1/2 ч. л.
- М'ята (суха) - 1/2 ч. л.
Підготуємо продукти: миємо й обсушуємо, салатні листя крупно нарвати, кінзу порубати, манго очистити і нарізати великою соломкою, перець болгарський і огірок нарізати так само. Імбир і перець гострий дрібно порубати. Бринзу нарізати кубиком або трикутником.
У оливкову олію влити соєвий соус, сік лимона і добре перемішати, додати сухі м'яту і базилік, додати цукор, гірчицю. Все ретельно з'єднати.
Викласти на блюдо листя салату, зверху огірки, скропити соусом, половину порції кінзи, імбиру і гострого перцю. Викладаємо болгарський перець, решті імбир, кінзу, скропити соусом. Зверху викласти манго і бринзу, гострий перець і заправити соусом.
Зверху можна (за бажанням) посипати пластівцями паприки. Готуйте пісні салати без майонезу. Дати настоятися в холоді хвилин 20-30 і подавати.
Коментувати