Рецепт смачного салату "Сухарики"

Ось таким своїм фірмовим рецептом смачного салату з сухариків хочу сьогодні з вами поділитися. Може хтось його вже знає. Я чесно не пам'ятаю його назви, тому назвала просто - Сухарики. Тут очень добре поєднується майонез, тому що він легкий, смачний і немає в ньому такої кислоти, як наприклад в німецьких майонезах. Отже, давайте приступимо.

Інгредієнти

  • Хліб - 400 г
  • Кукурудза (консервована) - 1 бан.
  • Майонез - 150 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Олія (для смаження) - 2 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 12

Отже, нам знадобиться хліб уже порізаний, краще не білий, і майонез. Хліб нам потрібно ще порізати.
Невеликими кубиками.
Отже у нас вийде цілий лист таких ось кубиків. Ставимо їх в духовку, розігріту до 160 гр. прімeрно на 25 хвилин підсушити. При цьому періодично перемішуємо їх.
Поки сухарики сушаться, тремо морквину і залишаємо її так.
Цибулю теж дрібно поріжемо і обсмажимо на олії.
Сухарі у нас вже підсушилися, ми залишаємо духовку відкритою, нехай вони так охолонуть. Ці сухарі можна зберігати в чашці деякий час.
А тепер все змішуємо, сиру морквину, обсмажену цибулю, кукурудзу з банки і видавлюємо часник.
Потім додаємо майонез. Його кладемо не шкодуючи. Нам потрібно щоб всі сухарики були в майонезі. Дуже добре все перемішати. І закриваємо кришкою чашку, прибираємо приблизно на 4 години. Я роблю завжди вранці якщо подавати потрібно ввечері. Коли салат буде готовий, cухарики наситяться майонезом і будуть схожі наче обсмажені в олії.
Дуже смачне і ситне блюдо!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі