Салат до шашлику і не тільки

Немає нічого приємнішого, ніж на вихідних в колі друзів або близьких посмажити на вугіллі м'ясо або сосиски. Пропоную вам легкий овочевий салат з редиски і помідорів, який прекрасно підійде для м'ясних страв. До того ж готувати ці смачні салати зовсім недовго і просто. Час приготування зазначено без урахування маринування салату в холодильнику. Готуйте літні салати, це швидко і смачно.

Інгредієнти

  • Помідор (близько 500-600 гр.) - 4 шт
  • Редис - 500 г
  • Часник - 4 зуб.
  • Цукор (без гірки) - 2 ст. л.
  • Сіль (без гірки, дрібна) - 1 ст. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Оцет (5%) - 2 ч. л.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Петрушка - 1 пуч.

Час приготування: 5 хвилин

Помідори і редис - основні інгредієнти салату. Добре помити.
Редис нарізати на 4 частини, маленький навпіл.
Помідори нарізати на 6 або 8 частин. Часник дрібно порубати.
Зелень нарізати не дуже дрібно. Змішати цукор, сіль, масло і оцет (кількість можна варіювати на свій смак).
У ємності все ретельно перемішати.
Укласти салат в банку. Закрити кришкою. Поставити в холодильник верх дном. Через 30 хвилин банку перевернути. Ще через півгодини салат готовий до вживання. Якщо салат зробити заздалегідь і дати йому настоятися 2-3 години, то він стане більш насиченим. За бажанням, якщо ви любите гостре, можна додати перець чилі. При подачі посипати запашним або чорним перцем.
Смачного!

Коментарі

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі