Салат з авокадо

Корисний і легкий, швидкий і простий, пісний салат з авокадо. Різні смачні салати із авокадо - кращий вибір для знайомства з цим чудовим фруктом. Зовсім недавно він вважався рідкісним і екзотичним. Рецепти салатів з авокадо і тунцем, з яйцем і сиром, з куркою і помідорів, з тунця і фетою, з пекінської капусти і морепродуктів, з огірком і червоної риби, рецепт з червоною рибою, з курки, з моцарелою без майонезу, з грибами та креветками, з помідор і шинкою, з фети і шпинату, з творогом і яблуком, з яєць і сиром фета. Тут ви дізнаєтеся які є салати з авокадо і яйцями, з лосося і манго, з мідіями. Салат з авокадо і апельсин, креветки і ананас, рецепт Айсберг.

Якщо ви дотримуєтеся системи веганського харчування або хочете дізнатися, як приготувати салат в піст, то цей рецепт салату з авокадо для вас. Приготуємо салат на основі киноа, капусти калі, авокадо та інших овочів і фруктів. Така страва черговий раз нагадує нам, що пісна або веганська їжа не обов'язково прісна і несмачна. Це величезна помилка. Переконайтеся самі за допомогою цього рецепту!

Інгредієнти

  • Кіноа зварена - 250 г
  • Соєві боби відварені - 160 г (квасоля консервована)
  • Капуста калі - 200 г (подрібнена)
  • Помідори - 130 г
  • Цибуля червона - 0,5 шт
  • Манго - 1 шт
  • Авокадо - 1 шт
  • Мигдаль - 2 ст. л. (або гарбузове насіння)
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - 30 мл
  • Часник - 1 шт
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - за смаком

Кількість порцій: 4

Простий салат з авокадо, огірків і помідорів. Смачний і недорогий салат з доступних продуктів. Готується і з'їдається моментально!

Інгредієнти

  • Помідор - 4 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Авокадо - 1 шт
  • Цибуля червона - 1/2 шт
  • Цибуля зелена - 1/2 пуч.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Салатів з авокадо безліч, але мій трохи незвичайний. А може і звичайний, але ніжний, свіжий і вітамінний, до того ж смачний.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт
  • Капуста пекінська (у мене 1 листок)
  • Перець солодкий червоний - 0,5 шт
  • Перець солодкий жовтий - 0,5 шт
  • Селера черешкова (у мене 1 черешок)
  • Сир м'який (у мене 30 грам)
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Олія кунжутна - 1 ст. л.
  • Цибуля зелена - 0,5 пуч.
  • Цибуля червона (маринована (ріжемо соломкою і заливаємо оцтом)) - 0.5 шт

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Дуже легкий, свіжий і оригінальний смак цього салату приємно здивує і порадує. Незвичайна заправка додасть пікантні нотки, а приготування не займе багато часу. Цей весняний салат я присвячую прекрасній подрузі Катюші в знак подяки за її добре серце! Пригощайтеся на здоров'я!

Інгредієнти

салат

  • Капуста білокачанна (молода, невеликого розміру) - 0,5 вилок
  • Шпинат - 1 пуч.
  • Листя салату - 1 пуч.
  • Часник (зелений) - 1 гілочка
  • Цибуля зелена - 1 гілочка
  • Кріп - 0,5 пуч.
  • Огірок (невеликого розміру) - 1 шт
  • Авокадо - 1 шт
  • Кунжут (для декору)

соус

  • Лайм (сік) - 0,5 шт
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Олія (за смаком, трохи більше або менше) - 4 ст. л.
  • Фета - 100 г
  • Сіль (при необхідності)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Салат з авокадо і яловичиною зі сметанною заправкою багатьох не залишить байдужими. Пропоную подати на зеленій тарілці.

Інгредієнти

  • Рис (відварений) - 300 г
  • Яловичина (відварна м'якоть) - 200 г
  • Яйце куряче (варене) - 1 шт
  • Огірок (середній) - 1 шт
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Хрін - 2 ч. л.
  • Авокадо - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Кріп - 6 гіл.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Почалася весна. Коли, як не зараз, поласувати соковитою, повної вітамінів черемшею. Характерний смак і запах, схожий на часник, додасть пікантні нотки цьому салату з черемші і авокадо. Приємно здивує своєю новизною поєднання гармонійних смаків редису, авокадо і яблука. Остаточне співзвуччя внесе йогуртовая заправка. Пригощайтеся на здоров'я!

Інгредієнти

  • Черемша - 1 пуч.
  • Редис - 6 шт
  • Авокадо - 1 шт
  • Сік лимонний - за смаком
  • Яблуко (кисло-солодкого сорту невеликого розміру) - 2 шт
  • Йогурт (без добавок) - 100 мл
  • Гірчиця (зерниста, трохи більше 0,5 ч.л.) - 0,5 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кунжут - за смаком
  • Петрушка (для декору) - за смаком

Приємний на смак, легкий, пікантний і смачний салат з авокадо. Келих білого вина буде тут цілком доречно. Кількість інгредієнтів вказую приблизну, орієнтуйтеся на свій смак, змінюючи співвідношення продуктів.

Інгредієнти

салат

  • Рукола - 50 г
  • Виноград - 1 скл.
  • Авокадо - 1 шт
  • Сир твердий (бажано козячий, нарізаний на кубики) - 1/2 скл.
  • Горіхи волоські (підсмажені) - 2 ст. л.
  • Цибуля червона (маленька) - 1/2 шт

соус

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Оцет (білий винний) - 1/2 ст. л.
  • Мед - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний (мелений) - 1 пуч.

Ніжний салат з авокадо, крабових паличок і огірков.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт
  • Крабові палички - 0,5 упак.
  • Огірок - 2 шт
  • Кріп - 1/3 пуч.
  • Рікотта - 100 г
  • Оцет (рисовий) - 0,5 ч. л.
  • Оцет (бальзамічний) - 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі - 1/4 шт

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Готуємо літній салат з авокадо і бринзою. Яскравий, соковитий, ароматний, поживний і дуже смачний!

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт
  • Бринза - 200 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Помідор - 3 шт
  • Перець болгарський (червоний солодкий) - 1 шт
  • Листя салату / Салат (листовий латук) - 1 пуч.
  • Петрушка (невеликий пучок) - 1 пуч.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 1/2 шт
  • Орегано (сухі трави)
  • Олія (для заправки салату) - за смаком
  • Кунжут - 1/2 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Легкий і корисний салат з бринзою, буряком і авокадо, заправлений оливковою олією з лимонним соком.

Інгредієнти

для заправки

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль (морська, за смаком) - 0,25 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком) - 0,25 ч. л.

для салату

  • Авокадо - 0,5 шт
  • Буряк (відварний) - 1 шт
  • Цибуля червона (маленька цибулина) - 0,5 шт
  • Бринза - 30 г
  • Петрушка - 3 гіл.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Пропоную спробувати смачний салат з морепродуктами, авокадо і диким рисом. Можливо, в чиюсь скарбничку цей рецепт і потрапить. Пригощайтеся!

Інгредієнти

заправка

  • Майонез - 2 ст. л.
  • Гірчиця - 1/2 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Орегано - 1 пуч.
  • Соєвий соус - 2 ч. л.

салат

  • Рис дикий (вага відвареного) - 150 г
  • Креветки - 50 г
  • Мідії - 50 г
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Орегано - 1 пуч.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Помідор (100 - 120 г) - 1 шт
  • Авокадо - 1 шт