Салат "Королівський"

Святкове меню на день народження завжди вимагає більш цікавого і вишуканого меню. Доповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную одним шикарним блюдом, яке напевно оцінять і близькі і гості. Рекомендую готувати цю страву як салати на день народження. Покажу вам, як приготувати салат з червоної риби, креветок та ікри. Сам процес дуже простий і займе не більше півгодини, що особливо актуально, коли потрібно зробити багато різних страв.

Інгредієнти

  • Яйце - 6 шт
  • Креветки - 300-350 г
  • Ікра червона - 100 г
  • Слабосолона червона риба - 300 г
  • Майонез і спеції - за смаком

Кількість порцій: 4-6

Наші "королівські" інгредієнти.
Яйця відварити круто, остудіть і очистіть.
Креветки відправте в киплячу підсолену воду (можна також додати лавровий лист, запашний перець). Після закипання зніміть з вогню і залиште хвилин на 5 в окропі.
Відкиньте на друшляк, остудіть і очистіть.
Невеликими шматочками наріжте слабосоленую рибку, подрібніть яйця.
З'єднайте рибу, креветки і яйця, заправте майонезом. За смаком можна підсолити або поперчити. Салат з червоної риби "Королівський" готовий. Перед подачею доповніть салат червоною ікрою і за бажанням свіжою зеленню. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі