На новорічний стіл хотілося б подати щось нове, зовсім не знайоме, але зі звичних, улюблених продуктів. А подивіться цей салат з листя салату і рибного фаршу, раптом підійде?! Нам дуже сподобалось.
Інгредієнти
- Фарш рибний (130 м щуки, 60 р сьомги і цибуля ріпчаста) - 200 г
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Листя салату / Салат (мікс) - 100 г
- Помідор (80 р) - 1 шт
- Цибуля біла - 1/2 шт
- Перець солодкий червоний - 1/2 шт
- Оцет (столовий, 9%) - 1 ст. л.
- майонез
- Масло вершкове - 1 ч. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
У рибний фарш влити соєвий соус. Перемішати. Я використовувала власного приготування з щуки і сьомги.
Сформувати 18 - 20 маленьких фрикадельок. Обсмажити їх на вершковому маслі, до готовності, хвилин 5. Остудити.
Цибулю почистити, нарізати пір'ями. Замаринувати в оцті, для більш легкого маринаду, додайте 1 ст. л. холодної води. Залишити на 5 хвилин.
На блюдо сервіровки викласти мікс салатного листя. На нього шайби помідора.
На помідори розкласти смужки перцю, рибні "сніжки", відціджену цибулю.
Покрити сіточкою майонезу. Не солити! Смак салату і маринованої цибулі дають цікавий смак. Салат з рибним фаршем готовий. З наступаючими святами!
Коментувати