Салат "Кумівський"

Це рецепт смачного салату з рибних консервів, не буде цікавий тим, хто дотримується правил правильного харчування ... Але якщо ви, як і моя сім'я, дозволяєте собі іноді з'їсти порцію салату з майонезом, то запрошую до дегустації! Рецепт салату мені дала моя подруга. Їй же він дістався від її куми чи кума, тому власне салат отримав свою назву. Готується досить швидко! Набір продуктів досить бюджетний! Але запевняю, що цей недорогий салат вас вразить і займе почесне місце на столі! Ласкаво просимо!

Інгредієнти

  • Вермішель (вермішель швидкого приготування) - 2 пач.
  • Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Консерви рибні (сардина у власному соку з додаванням олії. Банку 250-280 грамів.) - 1 бан.
  • Майонез (легкий ... приблизно 30% ... бажано менше, ніж 67%!) - 150 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Хмелі-сунелі - за смаком
  • Зелень (для подачі) - за смаком
Локшину швидкого приготування розім'яти прям в упаковці і висипати в миску. Соус, масло і спеції які знаходяться в пачці, нам не потрібні! Можна їх або викинути, або використовувати при бажанні в іншіх стравах.
Сардину перекласти з банки в глибоку тарілку разом з рідиною, яка була в банці. Витягти хребти. Шматочки риби розім'яти виделкою.
Змішуємо подрібнену локшину і рибу. Локшину варити або запарювати попередньо НЕ ТРЕБА!
Велику цибулину ріжемо дрібно.
Дрібно ріжемо зварені в круту яйця.
Цибулю і яйця додаємо до локшині з рибою. Перемішуємо.
Додаємо в салат майонез і перемішуємо. Даємо постояти хвилин 15, а потім додаємо до смаку сіль, перець і хмелі-сунелі. У мене зазвичай на цю порцію йде 1/4 ч. л. солі, 0,5 ч. л. меленого чорного перцю і 0,5 ч. л. хмелі-сунелі, але в інгредієнтах пишу, що за смаком, оскільки консерви можуть містити більше або менше солі і містити перець або інші спеції... Так, і майонез теж містить сіль (!), тому приправляти спеціями треба після того, як салат трохи постоїть!
Знову перемішуємо салат і даємо йому просочитися близько години. Можна більше... це тільки поліпшить смакові якості салату!
Після того, як салат настоявся, оформляємо порції або перекладаємо в загальний салатник! І за бажанням присипаємо зеленню.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі