Салат з горбуші і перловки

Салат дуже просто готується. Дуже корисний, ситний і бюджетний салат з моркви. Салат з розряду - салати з рибних консервів. Якщо раптом нагрянули гості, то замість звичайної перловки можна використовувати різні крупи в пакетиках швидкого приготування. Решта є в холодильнику завжди. Готується без солі. Термін зберігання в холодильнику 5 - 6 діб. Заправки, спеції, зелень подаються окремо на стіл.

Інгредієнти

  • Горбуша (або сайра, тунець і т. і. у власному соку) - 1 бан.
  • Крупа перлова (якщо по-швидкому, то різна з пакетиків крім шліфованого рису (глютен)) - 2/3 скл.
  • Лимон (кришити з цедрою) - 5 дол.
  • Цибуля ріпчаста (середнього розміру) - 1 шт
  • Перець болгарський (середнього розміру) - 0,5 шт
  • Яблуко (середнього розміру) - 1 шт
  • Морква (середнього розміру. Потерти сирою)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Перловку замочити, зварити. Або приготувати швидкий пакетик. Овочі та фрукти ретельно вимити. Часточки лимона кришити з цедрою в розмір горошини. Додати в крупу.
Рибу очистити від кісток і шкіри. Покришити самим нікчемним ножиком і додати в каструлю.
Решту овочів - фрукти кришити в розмір горошини зі шкіркою (клітковина) крім морквини. Морквину почистити і потерти на крупній тертці. Товсту морквину різати на 2 або 4 частини вздовж.
Все звалити в каструлю і перемішати без фанатизму.
На пробу здобрив свіжо запашним і чорним перцем. І полив майонезом. Готуйте салати з рибних консервів.
Ще раз нагадую наступне. Ніякої солі, в рибних консервах її досить. Весь салат відразу не заправляти, довше зберігається без відбору води. Відповідно різні заправки, спеції, зелень подавати на стіл. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі