Дуже простий і дешевий рецепт салату, такий знайомий, але маленька родзинка у вигляді форелі і сирних чіпсів порадує вас і ваших улюблених. Рецепт із серії - літні салати з редиски. Смачно, і швидко, просто і вишукано. Покуштуєте?
Інгредієнти
- Помідор - 2 шт
- Огірок - 2 шт
- Редис - 4 шт
- Листя салату / Салат (Айсберг) - 1/2 вилок
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Соєвий соус (солодкий) - 1 ст. л.
- Форель (слабосолона) - 6 скибок.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кунжут (білий і чорний) - 1 ст. л.
- Пармезан (тертий на дрібній тертці) - 2 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
На суху розпечену сковороду насипати тертий на дрібній тертці сир. Можна за допомогою формочки, можна і без.
Форму прибрати, як тільки сир трохи позолотиться, акуратно лопаткою перекласти сирний млинець на тарілку.
У мисці змішати салат Айсберг, порваний руками, тонкі кружальця редиски і свіжого огірка.
Додати часточки помідора.
Для заправки змішати соєвий соус з оливковою олією. Заправити салат, приправити за смаком сіллю і перцем.
Розкласти салат в порційні салатниці. Скибочки форелі згорнути рулончиками.
Шматочки форелі присипати чорним кунжутним насінням, овочі білим. Прикрасити сирним чіпсом.
Готуйте салати літні! Смачного! Гарного вам настрою!
Коментувати