У нас є хороші знайомі корейці, які часто пригощають нас різними салатами. Але ніколи не діляться рецептами, у них все завжди приблизно. Мій чоловік великий любитель цієї кухні і мені доводиться відтворювати потім все приблизно. Методом проб і помилок у мене вийшов цей салат з олією і редискою, який ми їмо з будь-яким м'ясом. Виношу його на ваш суд.
Інгредієнти для салату з редиски
- Редис - 700 г
- Петрушка - 1 пуч.
- Часник - 4 зуб.
- Перець червоний пекучий - 0,5 ч. л.
- Перець духмяний - 0.5 ч. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Сіль - 1.5 ч. л.
- Оцет - 1 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Соєвий соус - 20 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4