Легкий рецепт з буряка і грейпфрута

Приємний і свіжий салат з печеного буряка. Спочатку я скептично поставилася до поєднання буряка і цитруса, а даремно! Спасибі моїй ліні - вінегрет робити не дуже-то хотілося. Був знайдений легкий в приготуванні салат з олією і буряка. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Буряк - 1 шт
  • Грейпфрут (великий червоний. Можна замінити помело) - 1/3 шт
  • Листя салату / Салат (будь-який, який Вам подобається) - 1 пуч.
  • Фундук - 6 шт
  • Оливкова олія (+ сіль і перець за бажанням)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Все дуже просто, тому без покрокових фото. Писати особливо нічого. А підсумковий результат проілюстрований. Так ось:

1. Буряк запікаємо і охолоджуємо. Ріжемо великим кубиком.

2. Грейпфрут або помело (смачно і так, і так) очищаємо від плівочок, часточки ріжемо на 2-3 частини.

3. Фундук розколоти на середні шматочки і обсмажити. Запах буде запаморочливий.

4. Салат порвемо або поріжемо (дивлячись який сорт салату).

Власне залишилося тільки перемішати, підсолити, трохи поперчити чорним перцем або сумішшю перців, заправити олією і з'їсти. Салат з буряка з олією можна приготувати що називається "на кожен день", а можна і гостям подати.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі