Буряковий салат з часником і чорносливом

Пропоную буряковий салат з яким можна імпровізувати. У цей салат з чорносливом можна додавати на ваш смак часник, горіхи, заправляти олією, натуральним йогуртом, сметаною... Готувати швидко, якщо попередньо відварити буряк.

Інгредієнти

  • Буряк (великі бульби) - 3 шт
  • Яблуко (велике, бажано кисле) - 1 шт
  • Часник (за смаком) - 3 зуб.
  • Олія (будь-яке за смаком) - 3 ст. л.
  • Чорнослив (попередньо помити) - 10 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Буряк і яблуко натерти на крупній тертці, чорнослив порізати, часник вичавити через чеснокодавку, заправити олією, все добре перемішати.
Салат готовий, запрошую. Всім бажаю смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі