Пропоную буряковий салат з яким можна імпровізувати. У цей салат з чорносливом можна додавати на ваш смак часник, горіхи, заправляти олією, натуральним йогуртом, сметаною... Готувати швидко, якщо попередньо відварити буряк.
Інгредієнти
- Буряк (великі бульби) - 3 шт
- Яблуко (велике, бажано кисле) - 1 шт
- Часник (за смаком) - 3 зуб.
- Олія (будь-яке за смаком) - 3 ст. л.
- Чорнослив (попередньо помити) - 10 шт
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5
Буряк і яблуко натерти на крупній тертці, чорнослив порізати, часник вичавити через чеснокодавку, заправити олією, все добре перемішати.
Салат готовий, запрошую. Всім бажаю смачного!
Коментувати