Корисний салат з перловки і буряка

Салат з буряка з олією і перловки. Можна подати і як салат і як гарнір. У ньому багато вітамінів, адже перловка так корисна. Її обов'язково потрібно включати в свій раціон! А в поєднанні з буряком і зеленню - просто суцільна користь! Цей салат без майонезу виходить дуже цікавим за смаком і текстурою, запрошую на дегустацію!

Інгредієнти

Основні інгредієнти

  • Крупа перлова - 70 г
  • Буряк (запечений або варений, близько 300 гр.) - 1 шт
  • Цибуля зелена - 4 гілочки
  • Кріп - 5-6 гілочки

Інгредієнти для заправки

  • Олія - ​​40 мл
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Перлову крупу, якщо є можливість, замочити в холодній воді, хоча б на годину. Я використовую таку крупу, яка не вимагає замочування. Відварити, відповідно до інструкції на упаковці.
Буряк запекти в духовці або відварити. Нарізати дрібними кубиками.
Готову перловку відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина і остудити.
Зелень помити, обсушити і дрібно порізати.
Змішати всі інгредієнти для заправки до отримання однорідної емульсії.
Всі складові салату перемішати і можна подавати! Салат з буряка з олією і перловки готовий. Смачного і великого запасу вітамінів до весни!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі