Рецепт з яловичого серця

Деякі субпродукти дуже корисні. Зокрема яловиче серце. Його дуже часто використовують для приготування салатів, оскільки воно зберігає свою форму після термічної обробки. Далеко не всі рецепти можна назвати святковими, звичайно, якщо ми готуємо смачні салати або закуски з морепродуктів, різних сортів м'яса або риби, то вони добре будуть виглядати на банкетному столі. Але як, же бути, якщо свята закінчилися, а хочеться порадувати сім'ю смачною і простою стравою? Для цього є маса рецептів невигадливих, але від цього не менш смачних страв, як наприклад салат з серця з маринованою цибулею. Такий рецепт салату прикрасить вашу вечерю або недільний сімейний обід. Можна приготувати як салати на Трійцю, це смачно.

Інгредієнти

  • Серце (обрізаного від всього непотрібного) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 2 шт
  • Оцет (9%) - 4 ст. л.
  • Сіль за смаком)
  • Спеції (за смаком)
  • Майонез - 3 ст. л.

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 6

1. Промиваємо і видаляємо все непотрібне з серця, відварюємо його до готовності 2,5 години. Даємо охолонути й нарізаємо довільними брусочками.

2. Ріжемо цибулю півкільцями і заливаємо окропом на кілька хвилин. Зливаємо воду і заливаємо цибулю оцтом, даємо йому промаринуватися протягом години.

3. З'єднуємо серце і цибулю, додаємо сіль і спеції, заправивши майонезом, перемішуємо. Можна додавати в салат солоний огірок, моркву або волоські горіхи. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі