Салат з серця

Добрий теплий салат з куриного, курячого і телячого, з яловичого і свинячого, з волового і вареного говяжьего, з відвареного говяжого серця і моркви, з кукурудзи і сиру, з маринованою цибулею, з язика і маринованої цибулі, з печериць і огірків, із свинини і яловичини, з грибів та язика, з свині і пупків, без майонезу з горошком, з курки і легенів, з легень та серця, рецепти салату з фото. Тут ви дізнаєтеся як приготувати салати із свинячим вареним, відвареним говяжим, яловичим, курячим і телячим серцем, серцями і печінкою, з горошком, грибами і морквою, з перцем і яйцем, курячі серця. Це дуже популярна страва, особливо на новорічному або іншому торжестві. Готуйте і насолоджуйтеся!

Нікому не треба говорити що страви з свинячого серця дуже смачні, дуже ситні, які цілком можуть зайняти гідне місце на святковому столі. А незвичайна і оригінальна подача приємно здивує гостей! Готуйте салат з перцю, це смачно.

Інгредієнти

  • Майонез - 2 ст. л.
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Серце (свиняче) - 150 г
  • Морква - 0,5 шт
  • Цибуля червона (маленька головка) - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Оливки зелені - 10 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Суміш перців (за смаком)
  • Листя салату / Салат (2 листочка) - 2 шт
  • Зелень (для прикраси)

У цьому салаті без майонезу лише 3 прості інгредієнта. Його оригінальність в заправці.

Інгредієнти

  • Серце (яловиче, відварене) - 100 г
  • Шлунок (свинячий, відварений, оброблений) - 1 шт
  • Сир голландський - 100 г
  • Соєвий соус (соус) - 1 ст. л.
  • Мед (соус) - 1 ч. л.
  • Масло рослинне (соус) - 2 ст. л.
  • Гірчиця (соус) - 1/2 ч. л.
  • Спеції (петрушка, базилік, прованські трави - соус)
  • Сік лимонний (соус) - 1 ч. л.
  • Часник (соус) - 1 зуб.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Досить легкий в приготуванні салат з яйцями, серцем і сиром. Цей рецепт потрапив до мене трохи в іншому варіанті, але був змінений відповідно до смаків моєї сім'ї. Тепер це обов'язкова страва на всі свята (і не тільки).

Інгредієнти

  • Серце (куряче або можна свиняче пару штук) - 500 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цибуля ріпчаста (середні головки) - 2 шт
  • Майонез (я беру 30%)

Для мене цей розкішний святковий салат - відкриття. Якщо я і робила раніше салатики з серцем, то це в основному з овочами, при цьому серце доводилося дуже довго варити до м'якості. У цьому рецепті серце готується дуже швидко і виходить самостійним смачним блюдом.

Інгредієнти

  • Серце (свиняче, можна взяти яловиче або куряче) - 500 г
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Вода - 50 мл
  • Картопля - 2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Огірок (солоний або маринований) - 2 шт
  • Сир голландський - 50 г
  • Печериці - 300 г
  • Перець духмяний (за смаком)
  • Сіль (за смаком)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Дуже смачний салат з сиром і серцем, швидкий в приготуванні. Салат з радянських часів, мама передала рецепт у спадок :) В інтернеті є схожий рецепт, але мій набагато простіше.

Інгредієнти

  • Серце (у мене яловиче) - 1 шт
  • Сир твердий - 150 г
  • Часник - 3 зуб.
  • Спеції (сіль, перець)

Пропоную вам спробувати смачний і досить поживний салат з редиски, він смачний!

Інгредієнти

  • Нут (варений) - 1 скл.
  • Сердечка курячі - 200 г
  • Редис - 5 шт
  • Сіль (за смаком)
  • Перець духмяний (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Соус майонезний - 3 ст. л.
  • Цибуля зелена
  • Кунжут (у мене чорний)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 30

Деякі субпродукти дуже корисні. Зокрема яловиче серце. Його дуже часто використовують для приготування салатів, оскільки воно зберігає свою форму після термічної обробки. Далеко не всі рецепти можна назвати святковими, звичайно, якщо ми готуємо смачні салати або закуски з морепродуктів, різних сортів м'яса або риби, то вони добре будуть виглядати на банкетному столі. Але як, же бути, якщо свята закінчилися, а хочеться порадувати сім'ю смачною і простою стравою? Для цього є маса рецептів невигадливих, але від цього не менш смачних страв, як наприклад салат з серця з маринованою цибулею. Такий рецепт салату прикрасить вашу вечерю або недільний сімейний обід. Можна приготувати як салати на Трійцю, це смачно.

Інгредієнти

  • Серце (обрізаного від всього непотрібного) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 2 шт
  • Оцет (9%) - 4 ст. л.
  • Сіль за смаком)
  • Спеції (за смаком)
  • Майонез - 3 ст. л.

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 6

На новорічний стіл завжди хочеться подати щось дуже смачне і гарне, як варіант пропоную цей салат з оливками. Пригощайтеся.

Інгредієнти

желе

  • Бульйон (курячий) - 300 мл
  • Гірчиця (зерниста) - 2 ч. л.
  • Желатин - 8 г

салат

  • Серце (яловиче, варене) - 200 г
  • Айва (120 м) - 1 шт
  • Маслюки (мариновані) - 100 г
  • Оливки зелені - 15 шт
  • Сир твердий - 2 ст. л.
  • Хрін (столовий) - 1 ч. л.
  • Майонез (з перепелиним яйцем) - за смаком
  • Кріп (прикраса) - за смаком
  • Цибуля зелена (прикраса) - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Приготуйте смачний салат з серця і сиру "Від кардіолога". Ці страви можна віднести к категорії салати на день народження. У ньому ідеально поєднуються смаки серця, сиру і маринованої цибулі.

Інгредієнти

  • Серце (свиняче серце вагою приблизно 400 г) - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Часник - 1 зуб.
  • Кукурудза (пол качана) - 1/2 шт
  • Кріп - 2 гілочка.
  • Майонез - 8 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин

Хочу поділитися дуже смачним салатом з корейською морквою, курячих сердечок і шампіньйонів! Смачний, ситний і просто чудовий салат.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Сердечка курячі - 500 г
  • Шампіньйони - 500 г
  • Морква (по корейськи) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста (маринована) - 2 шт
  • Майонез
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)
  • Масло рослинне (для смаження)

У новорічну ніч 2018 ми будемо зустрічати рік жовтого земляного собаки, пропоную з цього приводу приготувати легкий і смачний салат з кукурудзи і серця. Серце собаки яке? Правильно, просте, відкрите і без секретів. Я довго думала, як приготувати салат "Собаче серце". І вирішила зробити улюблений салат зі свинячого серця і кукурудзи. Прикрасила його консервованою кукурудзою, адже прийдешній рік - рік жовтого собаки, думаю, салат просто зобов'язаний бути жовтим! Мені здається я догодила господині року... З наступаючим!

Кількість порцій: 2-3

Час приготування: 1 ч. 30 хв.

Інгредієнти

  • Серце (свиняче або яловиче) - 300 г
  • Свіжий огірок - 1 шт (якщо великий, то половинки досить)
  • Яйце велике - 2 шт
  • Кукурудза консервована - 150 г
  • Паприка - 1 шт (або болгарський солодкий перець)
  • Майонез - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком