Салати на Трійцю, свіжі із зеленню

На стіл в це свято краще подавати свіжі салати на Трійцю і легкі страви, благо зелені в цей час вже багато і приготувати такі страви не становить труднощів. Щоб салати із зеленню були смачними, соковитими і надовго свіжими - рвіть зелень руками, а невеликі листочки залишайте цілими. Не переборщити з гіркими салатами, їх потрібно класти в міру. Ще потрібно бути обережними з заправками - її надлишок зробить салат млявим, листя можуть потемніти і втратити вигляд. Тому памятайте, що заправка повинна підкреслити смак інгредієнтів салату, а не стати головним смаком.

Пропоную спробувати легкий рецепт салату з тунця і авокадо, який зможе прекрасно урізноманітнити ваше меню на Трійцю. Легкий і в той же час ситний, вітамінний і яскравий салат з авокадо. Рецепт салату зустрівся мені на німецькому кулінарному сайті. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Тунець (у власному соку, 80гр.) - 1 бан.
  • Авокадо - 1 шт
  • Яйце куряче (відварне) - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Лимон (невеликий) - 0,5 шт
  • Олія (соняшникова або оливкова) - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 1 пуч.
  • Цибуля червона (або шалот) - 15 г
  • Зелень - за смаком
  • Часник - 1 зуб.

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Настав новий сезон редиски. І салати з нею зараз часто на нашому столі. Хочу запропонувати відмінний варіант салату з редискою, яйцями, сиром і зеленою цибулею на Трійцю. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти

  • Редис (великий) - 1 пуч.
  • Яйце куряче (варене) - 4 шт
  • Сир (180 г) - 1 пач.
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Сметана (с гіркою) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 3

Почався сезон молодої капусти. Хочу запропонувати швидкий, смачний, соковитий і ароматний салат з капусти, огірка і базиліка на Трійцю. Для нього знадобиться трохи інгредієнтів - головне робити його з хорошим настроєм і любов'ю. Заправила салат розпеченим рослинним маслом.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa (молода) - 120 г
  • Огірок (свіжий) - 100 г
  • Сік лимонний - 1/2 ст. л.
  • Перець червоний пекучий (у мене пластівці) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​50 мл
  • Часник - 1 зуб.
  • Базилік (10 листочків) - 1 гіл.
  • Кріп - 2 гіл.
  • Перець чорний - за смаком
  • Горіхи кедрові - 1 ст. л.
  • Цукор (щіпка)

Кількість порцій: 2

Пікантний, хрусткий і легкий салат з капусти кольрабі і огірка з яскравим набором смаків і ароматів. Ніжний смак кольрабі і аромат огірків чудово гармонують з куркумою, перцем і часником. Готуйте салат з огірків на Трійцю, він смачний.

Інгредієнти

  • Капуста кольрабі - 200 г
  • Огірок - 2 шт
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
  • Куркума - 1 ч. л.
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.3 ч. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Цибуля зелена (пір'ячко) - 3 шт
  • Петрушка - 1 гіл.
  • Кріп - 1 гіл.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 3

Цей салат з моркви і курки своїми складовими грає на контрасті пікантного і ніжного, яскравого і світлого. Маслини додають оригінальні смакові нотки і декорують блюдо. Салати на Трійцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

маринована морква

  • Морква - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Приправа (для корейських салатів) - 0.7 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Оцет (столовий) - 1 ч. л.

основа

  • Курка (варена) - 150 г
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Маслини (300 мл) - 1 бан.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Цей салат з чіпсами за святковим столом на Трійцюі в колі сім'ї користується популярністю за грайливий і яскравий образ. Топ салати з крабових паличок і чіпсів з сиром. Спробуйте приготувати грецький салат, він теж смачний.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Крабові палички - 100 г
  • Перець солодкий - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Чіпси - 70 г

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Пропоную вам спробувати просто чудовий древній салат з найпростіших інгредієнтів. Салат з олією, молодої капусти та моркви дуже смачний, соковитий і вітамінний. Ностальгія за радянські їдальні і домашньою їжею тих далеких часів, коли з мінімуму інгредієнтів створювалася чудова смачна їжа! Салати на Трійцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa (молода, будь-яка) - 200 г
  • Морква (молода, будь-яка) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (маленька цибулина) - 1 шт
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Соняшникова олія (за смаком, нерафінована холодного віджиму) - 1 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Швидкий, смачний і дуже ситний салат з тунця і помідорів з нутом. Замінить повноцінний обід. Заходьте і угощайтесь!

Інгредієнти

  • Кус-кус - 100 г
  • Нут (консервований) - 1 бан.
  • Тунець (в соняшниковій олії) - 1 бан.
  • Помідори черрі - 10 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Літо, овочі, салати і заправки на Трійцю - смачний круговорот... Пропоную овочеві салати з гострою заправкою, по-корейськи. Кухня: Корейська

Інгредієнти

Овочі

  • Капуста білокачанна / Капустa - 700 г
  • Огірок (середній) - 1 шт
  • Цибуля червона (можна замінити на ріпчасту) - 1 шт
  • Перець болгарський (середній) - 1 шт
  • Зелень (часникові стрілки, петрушка) - 1 пуч.
  • Сіль за смаком

заправка

  • Цукор - 1 ч. л.
  • Перець чорний (1/2 ч.л.) - за смаком
  • Перець червоний пекучий - 1 ч. л.
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Часник - 3 зуб.
  • Оцет (столовий, 9%) - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Паприка солодка - 1 ч. л.
  • Кунжут

Час приготування: 15 хвилин

У нас вже давно почався сезон шашлику і я хочу з вами поділитися незвичайним, головне легким у приготуванні пікантним рецептом салату з квасолі, який завжди готую до шашлику як гарнір. Він дуже простий, його можна приготувати на Трійцю. Заходьте, спробуйте. Кухня: Кавказька

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (червона в томатному соусі) - 2 бан.
  • Кінза (великий) - 1 пуч.
  • Часник - 6 зуб.
  • Горіхи волоські (чищені.) - 100 г

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 8