Соковитий, легкий, ситний, з оригінальною заправкою на основі йогурту. Цей салат з грибами, пекінською капустою і куркою гідний не тільки буденного столу, цілком доречний і на святковому на день народження. Пригощайтеся.
Інгредієнти
салат
- Капуста пекінська - 200 г
- Гриби (білі або печериці) - 200 г
- Курка (копчена) - 50 г
- Ковбаса (копчена) - 50 г
- Огірок - 1 шт
- Цибуля червона - 1/2 шт
- Олія - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець білий (рожевий) - за смаком
заправка
- Йогурт - 200 г
- Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
- Жовток яєчний (варений) - 1 шт
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Гриби почистити, вимити, обсушити. Нарізати тонкими пластинками. Викласти в сковороду, влити 100 мл. окропу, проварити 20 хвилин, до випарювання всієї рідини, обсмажити на олії, посолити. Остудити.
Пекінську капусту нарізати тонко. Викласти в миску. Огірок вимити, нарізати тонкою соломкою короткою, додати до капусти. Посолити, акуратно перемішати руками.
Нарізати тонкими смужками ковбасу і курку, викласти в миску.
Цибулю нарізати пір'ями, додати.
Викласти остиглі гриби.
Змішати йогурт, гірчицю і варений жовток.
Заправити наш салат з пекінською капустою і куркою з грибами, поперчити і посолити, перемішати.
Подати на листках салату.
Коментувати