Салати з кабачків

Дуже смачний, літній і добрий салат з кабачків і шампіньйонів, з сардини і помідорів, з моркви і баклажанів, з огірків та грибів, з буряка і горіхів, з перцю і рису, з томатною пастою, з моркви по корейськи, консервування на зиму. Рецепти салатів з сирих і жарених, з молодих, зі смажених і маринованих кабачків, з сардиною і томатним соусом, з буряком, грибами і горіхами, з часником і рисом, з морквою і оселедцем, з помідорами і сардиною, з рисом і шампіньйонами, без оцту на зиму консервований, кубиками і кільцями. Рецепт салату з свіжих кабачків в томаті по корейськи, свіжий і гострий, з кетчупом і майонезом, добрий як гриби, з кабачками-гриль, консервовані. Кабачки з сардиною і бичками, з кількою і квасолею, консервація, Ніжинський салат, з сирих кабачків, консервація, кабачок і чеснок.

Восени при згадці кабачка перша думка - набридло! Пропоную ще один простий і смачний салат зі смажених кабачків "Кучерявий кабачок". Зручно мати в холодильнику вже підготовлений смажений кабачок, а сбор салата займає хвилини. Відмінний перекус і чудова закуска!

Інгредієнти

  • Кабачок (смажимо весь, використовуємо частинами) - 1 шт
  • Олія рослинна (для смаження)
  • Сіль
  • Часник - 3 зуб.
  • Помідор - 1 шт
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Сир твердий - 100 г

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Пропоную вам дізнатися, як приготувати недорогий салат  зі смажених кабачків і яєць - простий літній салат з кабачків на кожен день, який порадує вас своїм смаком. Такий салат можна прикрасити і подати навіть на святковий стіл. Салат, приготований за цим рецептом, виходить досить ситним завдяки обсмаженим кабачкам і відварним яйцям. Тому його найкраще подавати на обід. Якщо вам подобаються більш дієтичні салати на святковий стіл, заправте цей салат густою сметаною або приготованим в домашніх умовах майонезом. Кабачки найкраще брати невеликого розміру, щоб їх не потрібно було розрізати навпіл, так вони будуть гарніше виглядати в готовій страві.

Інгредієнти

  • Сметана - 150 г (або майонез)
  • Кабачки - 2 шт
  • Помідори - 3 шт
  • Яйце - 3-4 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Зелена цибуля - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​2-3 ст. ложок (для смаження)

Кількість порцій: 2-3

Смачний, ніжний, соковитий салат з куркою і кабачків. Ситний, але не важкий. Гармонійний, цікавий, він не залишить вас байдужими. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Кабачок цукіні (~ 150 гр) - 1 шт
  • Стегно куряче (відварене або запечене) - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 5 ст. л.
  • Перець червоний пекучий - 1/3 шт
  • Цибуля червона - 1/3 шт
  • Олія (для смаження)
  • Спеції (за смаком: сіль, перець)
  • Огірок маринований - 4 шт
  • Листя салату (3-4 листи) - 3 гілочки
  • Сік лимонний - 1 ч. л.

Смачний, пряний, цікавий салат з листя салату і кабачків з мінімуму компонентів. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Кабачок (розміром з долоню) - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 5 ч. л.
  • Листя салату / Салат - 5 гіл.
  • Базилік - 3 гіл.
  • Оливкова олія (за смаком)
  • Сіль (за смаком, краще сванська або адигейська)
  • Оцет (винний) - 2 ч. л.

Почався сезон кабачків і я хочу запропонувати вам салат з трьох інгредієнтів і пікантною заправкою. Салат універсальний! Робиться на раз-два і так з'їдається! БЕЗ майонезу! Пробуємо? Салати з олією - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Кабачок (молодий) - 270 г
  • Огірок маринований - 70 г
  • Яйце куряче (великі, варені) - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Мед (я брала цукрову пудру) - за смаком
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Оцет (5%) - 1 ст. л.
  • Гірчиця (беріть смачну, від неї залежить смак заправки, я брала французьку) - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Цибуля зелена (дрібно порізати) - 0.5 пуч.
  • Зелень - за смаком

Дуже простий і корисний салат зі свіжих огірків і кабачків, звичайно з сезонною зеленню. З подібних салатів починається наш з дітками день - задоволені всі!

Інгредієнти

  • Огірок (звичайного розміру) - 4 шт
  • Кабачок (невеликий, молодий) - 1 шт
  • Зелень (сезонна: кріп, базилік, зелена цибуля) - 1 пуч.
  • Часник (за бажанням) - 3,4 зуб.
  • Олія (в цьому рецепті лляна, але часто використовую гірчичну, соняшникову холодного віджиму) - 2 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Пропоную приготувати дуже смачний, пікантний салат на зиму з кабачків. Такий салат вас виручить взимку і нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти

  • Кабачок - 2 кг
  • Помідор - 2 кг
  • Перець солодкий - 1 кг
  • Часник - 200 г
  • Сіль (з верхом) - 2 ст. л.
  • Цукор - 200 г
  • Олія - ​​200 мл
  • Оцет (9%) - 100 мл

Салат за мотивами знаменитого Джеймі Олівера. Легкий, низькокалорійний, пікантний, смачний ... і т і! Захотілося зробити салат з морепродуктів і кабачків і ось знайшла цей рецепт на сайті знаменитості. Продукти трохи підмінила. Замість лайма взяла лимон, замість свіжого імбиру-сухий. Гостроту регулювала під себе. Просто в захваті!

Інгредієнти

  • Креветки (неочищені, заморожені) - 200 г
  • Цукіні (або кабачок з тонкою шкіркою (молодий)) - 200 г
  • Оливкова олія (в оригіналі або соняшникова, або горіхова) - 2 ст. л.
  • Цедра лимона (натерта зі свіжого лимона, або в оригіналі цедра лайма) - 1 ч. л.
  • Сік лимонний (або в оригіналі лаймовий) - 1 ст. л.
  • Імбир (у мене сухий, в оригіналі свіжий, за смаком) - 0.25 ч. л.
  • Перець чилі (за смаком, я відрізала кілька кілець)
  • Коріандр (сухий або свіжий) - 0.5 ч. л.
  • Соєвий соус (натуральний, у мене солодкий, в оригіналі з невеликим вмістом солі) - 1 ст. л.
  • Зелень (в оригіналі кінза, м'ята, у мене тільки петрушка, для подачі)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 1

Незвичайний, можливо, навіть незвичний, але дуже смачний, корисний і легкий салат з помідорів і кабачків. Літній рецепт краси і здоров'я!

Інгредієнти

  • Кабачок - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Кріп - за смаком
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Куркума - за смаком
  • Насіння льону (для подачі) - 1 ч. л.

Салат виходить одночасно легким і пікантним. Обсмажені кабачки і тунець роблять його ситним. Подібний салат з тунцем і кабачками прикрасить будь-який святковий стіл. Заходьте на вогник.

Інгредієнти

салат

  • Тунець (200 г) - 1 банка
  • Помідор (великих чи 3 середніх) - 2 шт
  • Кабачок (500 г) - 1 шт
  • Олія (для обсмажування кабачків) - 3 ст. л.
  • Оливки зелені - 20 шт
  • Цибуля зелена (пір'їнки) - 4 шт
  • Сіль за смаком

заправка

  • Оливкова олія (якщо тунець в олії, можна використовувати цю олію в заправку замість оливкової) - 3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Вода (рідина з-під оливок) - 1,5 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 8