Соковитий, свіжий, пікантний - цими епітетами можна охарактеризувати цей салат з куркою копченою і маринованих грибів. А оригінальна заправка лише підкреслить цей незвичайний смак. Можна приготувати на Пасху, це смачно.
Інгредієнти
Салат
- Копчена грудка - 150 г
- Картопля - 350 г
- Листя салату (айсберг) - 5 шт
- Редис - 2 шт
- Огірок маринований - 3 шт
- Опеньки (мариновані) - 100 г
- Цибуля біла - 1 шт
- Оцет - 2 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Приправа (для картоплі - паприка, часник, базилік) - 3 ч. л.
- Олія - 2 ст. л.
Заправка
- Майонез - 200 г
- Гірчиця (зерниста) - 2 ч. л.
- Соєвий соус - 1 ч. л.
- Мед - 1 ч. л.
- Базилік - 1 ч. л.
- Сік лимонний - 2 ст. л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 3