Смачний і корисний, простий і доступний салат з маринованих огірків, квасолі і картоплі. Хрусткий, трохи пікантний, ситний. Салат, гарнір або самостійне блюдо. Готується за хвилини, якщо заздалегідь відварити квасолю і картоплю. Заходьте, угощайтесь.
Інгредієнти
- Квасоля - 100 г
- Картопля - 200 г
- Огірок маринований - 100 г
- Капуста квашена - 100 г
- Цибуля червона - 50 г
- Зелень - 1/2 пуч.
- Олія соняшникова - 5 ст. л.
- Хрін (столовий) - 1 ч. л.
- Цукор - 1 пуч.
Відварити квасолю згідно з інструкцією на упаковці або зручним для вас способом. Я готую темно - червону квасолю.
Картоплю нарізати довільно великими шматочками. Огірок теж нарізати крупно. Цибуля - чверть - кільцями. Капусту злегка віджати від розсолу. (Рекомендую велику нарізку овочів для цього салату).
Викласти всі інгредієнти у великій салатник, додати подрібнену зелень. (петрушка, кріп)
Рослинну олію змішати з дрібкою цукру і столовим хріном. Полити салат заправкою, акуратно перемішати.
Все готово. Смачного!
Коментувати