Яскравий, барвистий і дуже смачний салат з нутом і квасолі, який не нанесе багато шкоди фігурі і порадує смакові рецептори. Прочитайте, як приготувати такий салат під оригінальною заправкою. Такий салат з овочів буде радувати око і дітей, і дорослих. Чудовий варіант на заміну "Олів'є" або вінегрету. Спробуйте приготувати такий салат для себе, своїх рідних і близьких. Порадуйте їх яскравим і смачним салатом, який підніме настрій на всі 100%.
Інгредієнти
- Горох нут - 300 г
- Квасоля - 400 г
- Перець паприка - 2 шт
- Помідор - 2 шт
- Червона цибуля - 1 шт
- Лимон - 1 шт
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
- Мед - 1 ч. л.
- Чилі порошок - 1/4 ч. л.
- Петрушка - 1 пуч.
- Сіль за смаком
Кількість порцій: 4
Відваріть нут і квасолю. Наріжте перець, помідори і цибулю. Всі інгредієнти змішайте в ємності.
Для заправки окремо змішайте лимонний сік, оливкову олію, подрібнений часник, мед і чилі порошок.
Влийте заправку в салат, посоліть за смаком, добре перемішайте.
Накрийте харчової плівкою і поставте в холодильник на 1 годину.
Салат з квасолі перед подачею посипте дрібно нарізаною петрушкою.
Коментувати