Рецепт з нутом і квасолею

Яскравий, барвистий і дуже смачний салат з нутом і квасолі, який не нанесе багато шкоди фігурі і порадує смакові рецептори. Прочитайте, як приготувати такий салат під оригінальною заправкою. Такий салат з овочів буде радувати око і дітей, і дорослих. Чудовий варіант на заміну "Олів'є" або вінегрету. Спробуйте приготувати такий салат для себе, своїх рідних і близьких. Порадуйте їх яскравим і смачним салатом, який підніме настрій на всі 100%.

Інгредієнти

  • Горох нут - 300 г
  • Квасоля - 400 г
  • Перець паприка - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Червона цибуля - 1 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Чилі порошок - 1/4 ч. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 4

Відваріть нут і квасолю. Наріжте перець, помідори і цибулю. Всі інгредієнти змішайте в ємності.
Для заправки окремо змішайте лимонний сік, оливкову олію, подрібнений часник, мед і чилі порошок.
Влийте заправку в салат, посоліть за смаком, добре перемішайте.
Накрийте харчової плівкою і поставте в холодильник на 1 годину.
Салат з квасолі перед подачею посипте дрібно нарізаною петрушкою.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі