Салат "Дві квасольки"

Пропоную приготувати один з найпростіших салатів, з його приготуванням впорається навіть дитина. Цей салат з болгарського перцю і консервованої квасолі може бути приготовлений на вечерю як цілком самостійне блюдо. Ситний, і в той же час досить свіжий за своїми смаковими відчуттями. За це літо готувала його кілька разів.

Інгредієнти

  • Квасоля стручкова - 100 г
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Огірок - 2 шт
  • Маслини - 1 горст.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Гірчиця - 0.5 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (свіжозмелений)
  • Мед (за бажанням) - 1 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Стручкову квасолю бланшувати в киплячій воді 2 хвилини, потім обдати крижаною водою.
Консервовану квасолю промити під струменем води.
Порізати огірки і перець кубиками, зелену цибулю подрібнити.
Для заправки змішати рослинну олію з пропущеним через прес часником, медом (за бажанням), гірчицею, соєвим соусом, додати чорний перець. Збити заправку віночком до однорідної консистенції, відрегулювати смак сіллю якщо знадобиться.
У великій мисці змішати дві квасольки, подрібнені овочі, додати маслини, полити заправкою, перемішати.
Салат з квасолі консервованої "Дві квасольки" готовий. Смачного і відмінного настрою!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі