Салат з квасолею та часником

Цей смачний салат без майонезу з квасолі з часником дуже простий у приготуванні і для нього підійде червона відварна квасоля. В залежності від бажаної гостроти кількість часнику ти можеш коригувати. Заходьте, угощайтесь!

Інгредієнти

  • Квасоля - 100 г
  • Сіль
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець чилі - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
  • Кінза - 3 гілочки
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Оцет (білий винний) - 1 ст. л.
  • Суміш перців
  • Приправа (гостра з арахісом, хрустким перцем і кунжутом)

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 1

Квасолю замочити у воді на ніч.
Воду злийте, залийте чистою водою і відваріть квасолю до готовності. В кінці варіння посоліть.
Підготуйте цибулю з часником і перець чилі.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Часник наріжте тонкими смужками.
Перець чилі очистіть від насіння і дрібно наріжте.
Для заправки з'єднайте оливкову олію з винним соусом, поперчіть і посоліть за смаком. Зелень дрібно наріжте.
У мисці з'єднайте всі інгредієнти. Полийте заправкою і перемішайте.
Викладіть на блюдо, зверху посипте гострою приправою з арахісом. Салат з квасолі з часником готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі