Цей смачний салат без майонезу з квасолі з часником дуже простий у приготуванні і для нього підійде червона відварна квасоля. В залежності від бажаної гостроти кількість часнику ти можеш коригувати. Заходьте, угощайтесь!
Інгредієнти
- Квасоля - 100 г
- Сіль
- Часник - 2 зуб.
- Перець чилі - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
- Кінза - 3 гілочки
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Оцет (білий винний) - 1 ст. л.
- Суміш перців
- Приправа (гостра з арахісом, хрустким перцем і кунжутом)
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 1
Квасолю замочити у воді на ніч.
Воду злийте, залийте чистою водою і відваріть квасолю до готовності. В кінці варіння посоліть.
Підготуйте цибулю з часником і перець чилі.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Часник наріжте тонкими смужками.
Перець чилі очистіть від насіння і дрібно наріжте.
Для заправки з'єднайте оливкову олію з винним соусом, поперчіть і посоліть за смаком. Зелень дрібно наріжте.
У мисці з'єднайте всі інгредієнти. Полийте заправкою і перемішайте.
Викладіть на блюдо, зверху посипте гострою приправою з арахісом. Салат з квасолі з часником готовий. Смачного!
Коментувати