Рецепт з квасолею і крабовими паличками

Салат з крабовими паличками і квасолею - це неймовірно смачна і ситна закуска. Цей салат з яйцями швидко готується і містить мінімум інгредієнтів. Фішкою салату є поживна червона квасоля у власному соку, джерело рослинного білка, ніжні і соковиті крабові палички, а також варені яйця. Цей простий салат з крабових паличок прекрасно підійде для святкового столу. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (червона у власному соку, маса квасолі - 155 г) - 1 бан.
  • Крабові палички - 200 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Майонез - за смаком
  • Часник - 1 зуб.
  • Кріп (для прикраси)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Сир твердий (для прикраси) - 30 г
  • Яйце перепелине (для прикраси) - 3 шт
  • Паприка солодка (для прикраси)
  • Листя салату / Салат (для прикраси)
Крабові палички очистити від целофану і дрібно нарізати.
Чистимо і дрібно нарізаємо відварені яйця.
Для приготування салату я взяла червону квасолю у власному соку. Зливаємо сік з квасолі і відправляємо її в салатник до нарізаних крабових паличок і яєць. Додаємо дрібно нарізаний часник.
Всі інгредієнти змішуємо, солимо, перчимо і заправляємо майонезом до смаку. Салат готовий.
Для подачі салату до святкового столу (я взяла кулінарне кільце діаметром - 12 см. і виклала в нього салат, потім кільце потрібно акуратно зняти).
Для прикраси салату на дрібній тертці натерти твердий сир, дрібно нарізати кріп і прикрасити салат за бажанням. (Верх салату я посипала натертим твердим сиром і нарізаним кропом. Прикрасила перепелиними яйцями, крабовими паличками і присипала паприкою).
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі