Салат з крабовими паличками і квасолею - це неймовірно смачна і ситна закуска. Цей салат з яйцями швидко готується і містить мінімум інгредієнтів. Фішкою салату є поживна червона квасоля у власному соку, джерело рослинного білка, ніжні і соковиті крабові палички, а також варені яйця. Цей простий салат з крабових паличок прекрасно підійде для святкового столу. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Квасоля консервована (червона у власному соку, маса квасолі - 155 г) - 1 бан.
- Крабові палички - 200 г
- Яйце куряче - 5 шт
- Майонез - за смаком
- Часник - 1 зуб.
- Кріп (для прикраси)
- Сіль за смаком
- Перець чорний (мелений) - за смаком
- Сир твердий (для прикраси) - 30 г
- Яйце перепелине (для прикраси) - 3 шт
- Паприка солодка (для прикраси)
- Листя салату / Салат (для прикраси)
Крабові палички очистити від целофану і дрібно нарізати.
Чистимо і дрібно нарізаємо відварені яйця.
Для приготування салату я взяла червону квасолю у власному соку. Зливаємо сік з квасолі і відправляємо її в салатник до нарізаних крабових паличок і яєць. Додаємо дрібно нарізаний часник.
Всі інгредієнти змішуємо, солимо, перчимо і заправляємо майонезом до смаку. Салат готовий.
Для подачі салату до святкового столу (я взяла кулінарне кільце діаметром - 12 см. і виклала в нього салат, потім кільце потрібно акуратно зняти).
Для прикраси салату на дрібній тертці натерти твердий сир, дрібно нарізати кріп і прикрасити салат за бажанням. (Верх салату я посипала натертим твердим сиром і нарізаним кропом. Прикрасила перепелиними яйцями, крабовими паличками і присипала паприкою).
Смачного!
Коментувати