Класичне поєднання смаків: огірка, цибулі та кропу, з легкої перцевої нотою. Легкий овочевий салат для закуски. Добре поєднується з відвареною картоплею і м'ясними стравами, як доповнення.
Інгредієнти
- Огірок - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 0,5 кг
- Кріп (зелень) - 250 г
- Часник (великий) - 2 зуб.
- Сіль (з верхом) - 1 ст. л.
- Цукор (з верхом) - 1,5 ст. л.
- Перець чорний (молотий) - 1/3 ч. л.
- Перець запашний - 5 шт
- Оцет (9%) - 4 ст. л.
- Олія (рафінована) - 4 ст. л.
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 8