Приготуйте смачний салат зі свинячим язиком і цікавою пікантною заправкою на святковий стіл. Цей салат в корзинках і тарталетках виходить дуже ситним і красивим. Свинячий язик жирніше яловичого, завдяки чому салати зі свинячим язиком ніжніші і поживні. Салати як зі свинячого, так і з яловичого язика вважаються святковими стравами, які найкраще імпонують для столів зі спиртними напоями.
Інгредієнти
для салату:
- Язик свинячий (відварений - 150 г) - 1 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Печериці - 100 г
- Огірок солоний - 3 шт
- Сир твердий - 100 г
- Цибуля зелена
- Олія (для смаження)
заправка для салату:
- Майонез - 4 ст. л.
- Йогурт - 60 г
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Хрін - за смаком
- Перець чорний (мелений) - за смаком
для прикраси салату:
- Сир твердий
- Зелень
- Тарталетка - 11 шт