Варіантів приготування салатів Олів'є винайдено чимало. Можна, навіть, писати цілі книги салатів з такою назвою. І всі вони різняться: інгредієнтами, заправками, способами приготування. Сьогодні я хочу запропонувати свою інтерпретацію знаменитого салату з моркви, традиційного для новорічних свят. Цей вегетаріанський або пісний варіант новорічного салату Олів'є (в ньому немає м'ясних продуктів) мені подобається за ніжний смак. Слідуйте за моїми покроково оформленими фото-рекомендаціями. У підсумку - ви не розчаруєтеся і поповните свою рецептурну книгу овочевих салатів ще одним смачним рецептом.
Інгредієнти
- варена картопля - 300 гр;
- варена морква - 200 гр;
- варені яйця - 3 шт.;
- консервований горошок - 250 гр;
- мариновані огірки - 150 гр;
- зелене яблуко - 1 шт .;
- майонез - 150 гр;
- сметана - 100 гр;
- сіль.