Салат з рисом

Салати із рисом і овочами, з крабами, кукурудзою і перцем, з кабачками і ананасом, з помідорами і мідіями, з червоною рибою, з тунцем та сиром, консервація, овочевий салат на зиму. Рецепт салату із чорного рису і крабових паличок, з крабів і сардини, з тунця, перцю і помідорів, рецепт на зиму, на закрутку. Рис з овочами, помідори і капуста, кабачки і перець з рисом на зиму, салат "Мімоза". Тут ви дізнаєтеся як приготувати, зробити, закрити, закривати корисний, доступний, ситний і оригінальний салат з рисом. Рис вдало поєднується з великим числом продуктів. Різні комбінації створюють цікаві смакові ефекти. Готуйте салати з рису і насолоджуйтеся!

Пропоную спробувати легкий, ніжний салат з рисом, огірком і слабосоленою червоною рибою. Салат з рибою готується дуже швидко і легко! Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Рис - 150 г
  • Огірок (салатний) - 1 шт
  • Яйце куряче (варені) - 2 ... 3 шт
  • Морква (варена) - 1 шт
  • Кріп (або інша свіжа зелень) - 1 пуч.
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Васабі - 1 ст. л.
  • Майонез - 200 г
  • Риба (червона слабосолона) - 150 ... 200 г

Їжа в дні Посту повинна бути ще й корисною. Пропоную вам салат з буряка і рису, звареного з темними родзинками, яблука, шпинату і соняшниковим насінням. У салату чудова заправка. Цей салат без майонезу виходить смачним і звичайно ж корисним. Можна їсти як самостійну страву. Готуйте салати з олією, вони смачні.

Інгредієнти

для рису

  • Рис (стакан 200 мл.) - 1 скл.
  • Ізюм (стакан 200 мл, темний) - 0,5 скл.
  • Сіль (за смаком) - 0,5 ч. л.
  • Вода (стакан 200 мл) - 2 скл.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

для салату

  • Шпинат (листя) - 10 шт
  • Рис (відварений з родзинками) - 6 ст. л.
  • Яблуко - 1 шт
  • Буряк (відварений) - 1 шт
  • Лимон (часточки) - 2 шт

заправка

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Мед (рідкий) - 0,5 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 0,25 ч. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Цей салат з апельсином і рисом Шерги - один з найпоширеніших овочевих салатів в Марокканської кухні. Його основу складає відварений рис, який доповнюється зеленню, свіжими овочами та цитрусовими. Цей прекрасний екзотичний салат з руколи порадує вас своїм смаком і збагатить вітамінами весняне меню.

Інгредієнти

  • Рис (сухий) - 100 г
  • Огірок - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Редис - 6 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Апельсин - 1 шт
  • Лимон - 0,5 шт
  • Рукола - 120 г
  • Петрушка (рубана) - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Кориця (мелена) - 0,5 ч. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Перець чорний - 0,5 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 2

Хочу презентувати легкий і в той же час ситний салат з перцем, рисом і морським коктейлем, який вигадала на новорічний стіл. Рис надає ситність, а овочі і морський коктейль легкість.

Інгредієнти

  • Рис - 100 г
  • Перець солодкий червоний - 1/2 шт
  • Огірок (короткоплодний) - 1 шт
  • Коктейль морський (пресерви в олії) - 1 бан.
  • Сік лимонний - 0,75 ст. л.

Скоро свята і хочеться здивувати своїх близьких смачними салатами. Це одна з них. Салат з рисом і кальмарами.

Інгредієнти

  • Рис (відварений) - 0,5 скл.
  • Кальмар - 150 г
  • Яблуко - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Огірок (за рецептом свіжий, але нам подобається більше маринований) - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез (можна замінити на йогурт без добавок) - 50 г

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

Салат, який протягом багатьох років не втрачає своєї популярності - класичний салат з крабовими паличками. Його можна приготувати на звичайний обід або вечерю для всієї родини, а також подати салат до святкового столу. Цей крабовий салат в моїй родині "живе" вже багато років, але не втрачає своєї популярності. На всіх осінніх і зимових святах він завжди повинен бути на столі, це вимога моїх домочадців. А ще ми готуємо такі салати на святковий стіл і в звичайний день, на обід або на вечерю. Як приготувати цей звичайний крабовий салат? Це легко і просто: читаємо і дивимося рецепт, готуємо!

Інгредієнти

  • Рис - 2/3 склянки (пропарений)
  • Крабові палички - 150-200 г
  • Яйця - 4 шт
  • Огірки свіжі - 3-4 шт (невеликих)
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Кукурудза - 150 г (консервована)
  • Майонез - 2-3 ст. ложок
  • Сіль - 2/3 ч. л. (0,5 - для варіння рису)
  • Перець чорний мелений - 2 пуч.

Кількість порцій: 4-6

Рис - це та крупа, яка майже кожен день може дарувати вам нове блюдо. Він використовується в багатьох національних кухнях. Ви без зусиль знайдете рецепт салату собі до душі. Може бути, вам сподобається цей новий салат з яйцями і бурим рисом? Сьогодні я поділюся з вами тим, як приготувати бурий рис на сковороді по-китайськи. Страву можна подавати і як гарнір, і замість гарячого, якщо ви не хочете більше готувати. Протеїн в складі є в вигляді яєць, а також є рослинний білок. Тому виходить дуже ситно, а ще досить оригінально.

Інгредієнти

  • Яйце - 2 шт
  • Бурий рис - 1 ст.
  • Горох зелений - 0,5 скл. (сухий)
  • Зелену цибулю, перо - 3-4 шт
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 4

Даний салат з рисом дуже прикрасить ваш святковий стіл і сподобається вашим гостям. Готуйте салати на день народження, вони смачні.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Інгредієнти

  • Рис (варений, длінозерний) - 100 г
  • Полуниця - 50 г
  • Виноград - 10 шт
  • Перець солодкий червоний - 1/4 шт
  • Огірок (середній) - 1 шт
  • Селера черешкова - 1 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. Л.
  • Сіль (базилікова або інша ароматна)