На святковий новорічний стіл або на різдво багато господинь ставлять блюдо з традиційним салатом з моркви - оселедцем під шубою. Шуба - справа хороша, і оселедець не гірше. Але іноді, наприклад, в люту зимову погоду і тулуп в самий раз. Прародителькою цього салату з буряка і оселедця, який ми назвали «Тулуп», стал звичайний оселедець під шубою. Нельму в будь-якому вигляді сьогодні відшукати непросто - можна замінити її іншою благородної річковою рибою, крім осетрових. Але відмінностей чимало - думаю, ви їх без зусиль знайдете. Покрокову зйомку я, на жаль, не робив. Готуйте салат з рибою, це смачно.
Інгредієнти
- Картопля - 3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Буряк - 1 шт
- Оселедець (малосольне філе, можна замінити малосольні філе мойви) - 100 г
- Риба (річкова, благородних порід, у мене було філе нельми малосольне) - 100 г
- Сьомга (малосольне філе) - 100 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Майонез - 3 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 3