Для тих, хто любить корисні смачні салати і з мінімумом турбот. Для зайнятих господинь особливо хочу порекомендувати на замітку цей рецепт салату, як готувати овочеві салати з овочів "Вітаміни в баночці" з рисом і квасолею. Це дуже зручний спосіб зробити салат на роботу або на перекус. В баночці салат чудово зберігається в холодильнику. Варіантів заправки може бути кілька - кисло-солодка, як в даному випадку, гірчично-медова, а також з соєвим соусом, наприклад. Овочі ви можете використовувати абсолютно будь-які, які є під рукою. Рис і квасоля надає об `єм і робить страву більш поживною. Спробуйте, класна ідея насправді!
Інгредієнти
- Оливкова олія - 5 ст. л.
- Мед - 1 ст. л.
- Лимон - 1/2 шт (сік)
- Сіль і пластівці чилі - за смаком
- Овочі - за смаком (помідор, огірок, стебло селери, морква, солодкий перець, цибуля)
- Консервована кукурудза - 6 ст. л.
- Консервована квасоля - 3 ст. л. (можна замінити горошком)
- М'який сир - 100 г
- Рис відварний - 1/4 скл. (можна замінити кускусом або киноа)
- Зелень - за смаком (латук, шпинат, рукола)
- Горішки або насіння - 1 ч. л.
Кількість порцій: 2